Er komt sowieso nog een 'Star Trek'-film aan

Er komt sowieso nog een 'Star Trek'-film aan

Maar welke...

De toekomst van het Star Trek-filmuniversum is momenteel nog ongewis. Maar volgens acteur Zachary Quinto zijn zorgen onterecht. Hij stelt dat Paramount nog minstens één film wil maken met de nieuwe Enterprise-bemanning en dat er daarnaast gekeken wordt naar andere mogelijkheden. Waaronder dus een film onder regisseur Quentin Tarantino, die een idee gepitcht zou hebben,

Quinto stelde tegenover de Observer: "Welke er gaan komen, en welke eerst? Ik weet het niet, eerlijk waar. Ik weet wel dat er gesprekken over gevoerd worden. En dat er plannen zijn om nog minstens één film te maken, maar misschien wel meer."

Wat de acteur, die overigens de rol van Spock speelt, betreft, komt een van die films zeker van Tarantino. "Ik zou het geweldig vinden. Ik denk dat wij het allemaal geweldig zouden vinden. Ik ben al fan van Quentin sinds zijn eerste film, ik meen Reservoir Dogs. En ik heb het gevoel dat, om dat type film te verweven met het Star Trek universum een ware droom zou zijn. Het zou fantastisch zijn."

Toch is het voorlopig niet zeker hoe de franchise verder moet, na de tegenvallende box office resultaten van Star Trek Beyond.



NieuwsFilm

meest populair