Voor het eerst een vrouwelijke regisseur voor 'Star Trek'!

Voor het eerst een vrouwelijke regisseur voor 'Star Trek'!

En wanneer komt de Tarantino-film er?

Net na de aankondiging dat Paramount twee Star Trek-films in de maak heeft, horen we van Variety nu dat er gekeken wordt of S.J. Clarkson de vierde film in de reeks kan maken. Zij maakte veel afleveringen voor televisieseries, waaronder Heroes, Dexter, Jessica Jones en The Defenders.

Mocht ze ook echt tekenen, dan is Clarkson de eerste vrouw in de geschiedenis van de franchise om een Star Trek-film te regisseren. Veel is er niet bekend over de film die zij mag maken, behalve dat Chris Hemsworth terugkeert als George Kirk. Daardoor zal Chris Pines Captain Kirk zijn vader ontmoeten, de man wiens nalatenschap hem al zijn hele leven achtervolgt.

Het script van deze film is gemaakt door J.D. Payne en Patrick McKay. Mocht je overigens hopen dat de geplande film van Quentin Tarantino niet lang op zich laat wachten, hebben we wellicht teleurstellend nieuws voor je. Variety stelt namelijk ook dat diens film pas na de vierde franchisefilm te zien zal zijn. Ook wordt er nog altijd gewerkt aan het script van die film.



NieuwsFilm

meest populair