Nieuwe trailer maffiabaas biopic 'Gotti' met John Travolta

En Pitbull verzorgt de soundtrack.

Bekijk hieronder de nieuwste trailer voor Gotti, de biografische film over gangsterbaas John Gotti waarin John Travolta de rol van John Gotti speelt.

De nieuwe trailer maakt duidelijk dat het verhaal niet alleen om de tijd uit zijn leven gaat waarin John Gotti een succesvolle maffiabaas was, inclusief de gewelddadige manier waarop hij de Gambino-misdaadfamilie overnam, maar ook over de val van de baas en de invloed daarvan op zijn familie. Met name hoe hij zijn zoon, John Gotti, jr. (gespeeld door Spencer Lofranco, betrekt bij de 'familiezaken', tot woede van zijn vrouw (Kelly Preston). Niet verwonderlijk, want de film is gebaseerd op een idee van de werkelijke John Gotti, jr.

Naast de nieuwe trailer is bekend geworden dat Pitbull de muziek voor de film heeft gemaakt, zijn eerste poging om filmmuziek te maken. Hoe dat uitpakt zullen we pas in de film kunnen horen, niet in de trailer. Wel heeft Pitbull er ook een nieuwe single bij gemaakt, 'Amore', die voordat de film verschijnt al zal uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair