Toch geen Zac Efron als 'Nightwing'

Toch geen Zac Efron als 'Nightwing'

Het gerucht klopt niet.

Afgelopen weekend liet stemacteur Jon Bailey ineens weten dat Zac Efron gecast was als Dick Grayson in de aankomende Nightwing-film. Nu ontkracht regisseur Chris McKay, die aan de film werkt, het nieuws op zijn Twitter-account. Gek is dat niet: eerder vertelde de regisseur nog dat het nog wel even zou duren voordat er officieel nieuws naar buiten gebracht zou worden.

Het casten van een eerste acteur of een hoofdrolspeler zou dan ook iets te vroeg komen. Toch was het interessant nieuws geweest, want Efron is nog altijd een grote ster en zou zomaar klaar kunnen zijn om een nieuwe superheldenfranchise op zich te nemen. Of hij het dan in zijn mars heeft om de kleinere versie van DC-held Batman te spelen is een vraag waarvan we het antwoord bij jullie leggen.


DC-held Nightwing staat bekend als een personage dat erg op Batman lijkt wat superkrachten betreft. Gezien de immens populariteit van dat personage, is het niet gek dat Warner Bros. en DC Films hebben besloten om ook Nightwing naar de bioscopen te brengen. Overigens gebeurt dat naast Batgirl, waar ook een project omheen wordt ontwikkeld. Wie weet zien we in de toekomst een film met een complete Bat-familie.

NieuwsFilm

meest populair