Algemeen

Poster Deep Sea 3D

door FilmTotaal op 30.11.2005 om 11:44 in Algemeen
Regisseur Howard Hall maakte al meerdere natuurdocumentaires en komt volgend jaar naar de grote schermen met Deep Sea 3D. Op zich geen schokkend nieuws, interessanter is dat Johnny Depp en Kate Winslet de boel aanelkaar praten en Danny Elfman de muziek verzorgt.
10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kenji

Avatar

En jawel: dankzij Deep Blue, James Camerons Aliens of the Deep (ook al een IMAX-ervaring) en March of the Penguins zijn mooie natuurplaatjes nu 'the latest thing' in Hollywood. Fantasy is passé (:B Narnia), leve de natuurdocu!! Smiley face

Peter

Avatar

Laat maar komen!

Calva

Avatar

Bolo "En jawel: dankzij Deep Blue, James Camerons Aliens of the Deep (ook al een IMAX-ervaring) en March of the Penguins zijn mooie natuurplaatjes nu 'the latest thing' in Hollywood. Fantasy is passé (:B Narnia), leve de natuurdocu!! Smiley face"

vergeet Nimo niet :')

Jusjuh

Avatar

Calva "vergeet Nimo niet :')"
Als je Nemo bedoelt ga ik heel hard huilen :|. March of the Penguins was égt super. Maar dat komt mede door de inspreker (Morgan Freeman), en zulke grote namen maken het genre populair, wat het ook echt verdiend. Ook de muziek is vaak prachtig, hier waarschijnlijk ook met Danny ELfman (T+))

Kenji

Avatar

Jusjuh "Als je Nemo bedoelt ga ik heel hard huilen :|. "
Niet zo ernstig joh, Calva wilde volgens mij een dikke knipoog toevoegen, is alleen een beetje mislukt. ;)

PUMA

Avatar

Lijkt me wel een leuke 'film'. Maar de poster vind ik echt ontzettend lelijk :r

FireStarter

Avatar

Je kan zeggen wat je wilt maar toen ik dat plaatje zag moest ik direct aan de cover van finding nemo lijken, was aan het zoeken naar het woord pixar Smiley face

Jusjuh

Avatar

FireStarter "Je kan zeggen wat je wilt maar toen ik dat plaatje zag moest ik direct aan de cover van finding nemo lijken, was aan het zoeken naar het woord pixar Smiley face"
Zeg ik nu iets heel stoms, maar wat heeft pixar te maken met natuurdocu's? Behalve NEMO kan ik ze niet koppelen aan iets wat ook maar een kleine link met natuur heeft? :}

webster

Avatar

Als ik het goed begrijp is dit een Imax film, geen Imax 3D film. Dat zou wel heel jammer zijn...

Hopelijk heb ik het mis....

Mark

Avatar

Eindelijk is een film met personages met wat diepgang. Ook al zeggen ze natuurlijk niets, en acteren ze ook niet. Leuk idee. Ik wacht in spanning op de trailer.

NieuwsFilm

meest populair