Algemeen

Simon Pegg werkt niet aan nieuwe 'Star Trek'

Verwarring alom...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:50 in Algemeen
Een paar weken geleden kondigde Paramount Pictures aan dat S.J. Clarkson de vierde film in de rebootreeks van Star Trek mag regisseren. Daarmee wordt ze de eerste vrouwelijke regisseur in de filmfranchise. Nu heldert Simon Pegg de boel op rond de films die gemaakt worden.

Gedacht werd namelijk dat niet alleen Pegg, maar ook Quentin Tarantino een vervolgscript aan het maken was. Maar Pegg werkt er helemaal niet aan: "Nee, ik werk helemaal niet aan de volgende Star Trek. Ik denk dat het een beetje verwarrend is, omdat ik wel aan iets werk bij Bad Robot, maar niet de volgende Trek."

"Het script voor deel vier wordt geschreven door Payne en McKay en natuurlijk kwam Quentin [Tarantino] een paar maanden geleden langs op kantoor met een idee. Dus daar ligt wel iets voor de toekomst. Volgens mij is het een goede tijd voor Star Trek."

Die vierde film heeft nog geen releasedatum, maar zal draaien om een ontmoeting tussen James Kirk (Chris Pine) en zijn lang geleden overleden vader (Chris Hemsworth).

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Kunnen ze hem ook niet gelijk uit Hollywood ontslaan?

jimb

Avatar

@Akke Moeka Hara,
ik denk dat ze nog wel een lijst met namen hebben die eerder in aanmerking komen om ontslagen te worden dan Simon Pegg. Die gast heeft meer talent dan de meeste die daar rondlopen.

tariegb

Avatar

Sluit me aan bij Akke, Simon Pegg is zwaar overrated, urgh

Agent-P

Avatar

Ik vind Simon goed in zijn eigen genre, komedie. Verder kan ik deze man niet plaatsen in serieuze rollen.

centr1no

Avatar

Filmtotaal " Die vierde film heeft nog geen releasedatum, maar zal draaien om een ontmoeting tussen James Kirk (Chris Pine) en zijn lang geleden overleden vader (Chris Hemsworth)."

Speculaties.
En ik hoop het niet.

chefry1983

Avatar

de laatste 3 films waren prima van kwaliteit. En een 4e deel zie ik wel zitten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair