Simon Pegg werkt niet aan nieuwe 'Star Trek'

Simon Pegg werkt niet aan nieuwe 'Star Trek'

Verwarring alom...

Een paar weken geleden kondigde Paramount Pictures aan dat S.J. Clarkson de vierde film in de rebootreeks van Star Trek mag regisseren. Daarmee wordt ze de eerste vrouwelijke regisseur in de filmfranchise. Nu heldert Simon Pegg de boel op rond de films die gemaakt worden.

Gedacht werd namelijk dat niet alleen Pegg, maar ook Quentin Tarantino een vervolgscript aan het maken was. Maar Pegg werkt er helemaal niet aan: "Nee, ik werk helemaal niet aan de volgende Star Trek. Ik denk dat het een beetje verwarrend is, omdat ik wel aan iets werk bij Bad Robot, maar niet de volgende Trek."

"Het script voor deel vier wordt geschreven door Payne en McKay en natuurlijk kwam Quentin [Tarantino] een paar maanden geleden langs op kantoor met een idee. Dus daar ligt wel iets voor de toekomst. Volgens mij is het een goede tijd voor Star Trek."

Die vierde film heeft nog geen releasedatum, maar zal draaien om een ontmoeting tussen James Kirk (Chris Pine) en zijn lang geleden overleden vader (Chris Hemsworth).



NieuwsFilm

meest populair