Video

Eerste trailer voor romantische Netflix-komedie 'Set It Up' met Lucy Liu

Overspannen assistenten proberen hun bazen op kantoor te koppelen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 12:21 in Video
Volgende maand gaat streamingdienst Netflix een nieuwe film uitbrengen en om dat te vieren hebben ze de eerste trailer vrijgegeven. Het betreft de romantische komedie Set It Up met Lucy Liu, Taye Diggs, Zoey Deutch en Glen Powell. Daarin trachten twee mensen hun bazen te koppelen, maar vallen zodoende ook voor elkaar.

Harper en Charlie zijn twee assistenten die zich in New York uit het zweet werken voor hun machtige bazen Kristen en Rick. Omdat ze weinig verdienen en overspannen raken slaan ze de handen ineen en smeden een plan dat naar meer vrije dagen moet leiden. Het beste idee waar Harper en Charlie mee komen is om hun onuitstaanbare bazen te koppelen. Zorgen dat hun bazen voor elkaar vallen wordt daarentegen een lastige onderneming zonder er zelf door geraakt te worden.


De uitgebluste rechterhanden worden belichaamd door Deutch en Powell, die een paar jaar terug beiden te zien waren in Everybody Wants Some!! Lucy Liu en Taye Diggs treden op als hun meerderen. Set It Up is voor Netflix gemaakt door Treehouse Pictures (That Awkward Moment, Sand Castle). Vanaf 15 juni is de komedie online te zien.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JustACook

Avatar

Klinkt als een gematigde horrible bosses meets romkom, die ik over een paar jaar wel weer verplicht van de baas op de bank moet kijken op een vrijdagavond

nieuwslaatste nieuws