Algemeen

Marvel zet schrijvers aan 'The Eternals'

Een wat experimenteel duo mag aan de slag.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Marvel Studios maakte geen grapje toen het zei een The Eternals-film te ontwikkelen. Vandaag heeft men namelijk twee scenarioschrijvers aan het werk gezet. Niemand minder dan Black List-schrijvers Matthew en Ryan Firpo mogen proberen een leuk verhaal te maken op basis van de comics van Marvel-beroemdheid Jack Kirby.

Het duo wordt langzaamaan steeds bekender in Hollywood, nadat ze het spec script Ruin schreven. Dat ze nu ingehuurd zijn, maakt duidelijk dat Marvel er zeer serieus over nadenkt en dat als het script bevalt, dat zomaar eens in Phase 4 kan belanden. Marvel huurde overigens ook al andere Black List-schrijvers in voor de Black Widow-film.

Daarmee lijkt het er ook een beetje op dat de studio een ook in de toekomst experimentele films toe blijft staan. Enerzijds speelt men het op veilig door vervolgen te bestellen op films, maar anderzijds maakt Marvel ook nieuwe projecten. The Eternals is een ras van oeroude mensen, gemaakt door de Celestials, die de Aarde moeten verdedigen tegen de Defiants.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bioshock300

Avatar

ik heb eigenlijk best wel veel hoop een glimp te zien van the eternals in avengers 4.. want volgens mij zijn zij ook degenen die thanos kunnen verslaan?

RoberPaulsen

Avatar

Hé een film over superhelden. Verrassend en verfrissend idee zeg!

Paulusie

Avatar

Uhm, sorry fans, the Inhumans werkte niet dus proberen we het nu deze zelfde soort comic?

Lord Bono

Avatar

@Paulusie

Er is toch wel een groot verschil tussen een slecht ontwikkelde tv-serie of een Marvel film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair