Marvel zet schrijvers aan 'The Eternals'

Marvel zet schrijvers aan 'The Eternals'

Een wat experimenteel duo mag aan de slag.

Marvel Studios maakte geen grapje toen het zei een The Eternals-film te ontwikkelen. Vandaag heeft men namelijk twee scenarioschrijvers aan het werk gezet. Niemand minder dan Black List-schrijvers Matthew en Ryan Firpo mogen proberen een leuk verhaal te maken op basis van de comics van Marvel-beroemdheid Jack Kirby.

Het duo wordt langzaamaan steeds bekender in Hollywood, nadat ze het spec script Ruin schreven. Dat ze nu ingehuurd zijn, maakt duidelijk dat Marvel er zeer serieus over nadenkt en dat als het script bevalt, dat zomaar eens in Phase 4 kan belanden. Marvel huurde overigens ook al andere Black List-schrijvers in voor de Black Widow-film.

Daarmee lijkt het er ook een beetje op dat de studio een ook in de toekomst experimentele films toe blijft staan. Enerzijds speelt men het op veilig door vervolgen te bestellen op films, maar anderzijds maakt Marvel ook nieuwe projecten. The Eternals is een ras van oeroude mensen, gemaakt door de Celestials, die de Aarde moeten verdedigen tegen de Defiants.



NieuwsFilm

meest populair