Algemeen

Admiral Thrawn naar 'Star Wars: Episode IX'

Een interessant verhaal.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:31 in Algemeen
Een interessant gerucht rond Star Wars: Episode IX. Schrijver Timothy Zahn, die meerdere boeken rond de franchise schreef en het iconische personage Thrawn bedacht, maakte een terzijde bedoelde opmerking die nu door fans opgevat wordt als een teken aan de wand: het personage zou te zien zijn in de film van J.J. Abrams.

Tijdens de Comic-Con Revolution vertelde Zahn dat hij een contract heeft voor nog twee boeken rond Thrawn. Maar die plannen bevinden zich momenteel in limbo, tot de plannen rond Episode IX gefinaliseerd zijn. Dat is interessant: het hoeft niet te betekenen dat het personage ook echt naar de film komt, maar wijst er wel op dat Abrams en schrijver Chris Terrio het in elk geval kunnen overwegen.

Voorlopig zullen we het natuurlijk niet weten. Episode IX staat gepland voor release in december 2019 en de opnames gaan pas over dik een maand van start.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Had het gelezen dat Zahn een aantal boeken on hold moest gaan zetten voor Star Wars 9, maar ik zocht niet achter deze Thrawn gerucht. Ik begin nu enorm te twijfelen of J.J. Abrams idd damage control (voor Last Jedi) aan het doen is, door Thrawn in te gooien als fanservice.

Gigan72

Avatar

Thrawn cool !!!

Zou wel leuk zijn als Thrawn  en The Empire terug komen en het op nemen tegen Kylo Ren en The First order en de rebels.

Monojaxx

Avatar

Prince Xizor had ook cool geweest zijn als bad guy, maar dat zou niet echt kloppen met de verhaallijn.

RoberPaulsen

Avatar

Dat zou ik totaal aantal onlogisch vinden. Het zou ook een beetje chaos creëren door weer een evil genius te introduceren.

Wel een knap staaltje uit het verband rukken zeg

Artificialis

Avatar

Ze gaan iets uit het Expanded Universe gebruiken? Ik weet even niet wat ik hier meemaak.. Dit is niet meer gebeurd sinds ze voor Kylo Ren het uiterlijk van Darth Revan hadden gestolen.

Lurch

Avatar

Thrawn was inderdaad een heel interessant personage in het EU, maar Tim Zahn liet hem zelf dood gaan in zijn boek (een jaar of 10 na A New Hope) dus het blijft een rommeltje.
Ik hoop op een nieuwe reboot over een x aantal jaar o.b.v. het EU.

draganta

Avatar

Ik weet niet of iemand Rebels gezien heeft maar Trawn zat daar in en is op het einde naar de Unknow regions waar de First Order ook uiteindelijk zit. Zou dus nog niet zo onlogisch zijn.

Master Of Films

Avatar

^ maar Rebels speelt zich 5 jaar voor A New Hope af. The Force Awakens speelt 30 jaar later dan RotJ. Aangezien Episode 9 een aantal jaren later dan The Force Awakens zich afspeelt, zit er tijdspanne van minimaal 35+ jaren van wanneer Trawn te zien is in Rebels.

benjamin

Avatar

Blijkbaar zou ook een Boba Fett film bevestigd zijn.

JackyMax

Avatar

Toen ik de boeken las had ik meteen Benicio del Toro voor die rol in gedachten. Helaas zal dat niet meer lukken !

nieuwslaatste nieuws

meest populair