Celebrity

Brad Pitt bedreigde Harvey Weinstein nadat deze Gwyneth Paltrow had lastiggevallen

Toen de twee filmsterren nog een relatie met elkaar hadden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 16:58 in Celebrity
Iedereen weet nu onderhand wel dat Harvey Weinstein door tientallen vrouwen voor seksuele intimidatie, aanranding en verkrachting is aangeklaagd. Een van deze vrouwen is de 45-jarige Gwyneth Paltrow, die beweert door Weinstein in 1995 te zijn lastiggevallen. Destijds was ze nog niet zo heel erg bekend, maar haar toenmalige vriend, superster Brad Pitt, was dat al wel en deze nam het destijds meteen voor haar op.

Zo begon Paltrow haar verhaal: ''Ik voelde mij eerst nooit vreemd als ik met Harvey was, ik zag hem altijd meer als een soort van vaderfiguur. Ik zag hem nooit als een seksueel roofdier, maar op een dag was ik met hem alleen in een hotelkamer, toen hij voorstelde elkaar massages te geven. Ik had gelijk door dat hij meer dan dat bedoelde. Ik maakte me weg maar was er echt van ondersteboven. Het was tijdens de opening van Hamlet in Broadway, waar Ralph Fiennes een rol in speelde. Ik was er voor het theaterstuk met Brad, dus ik vertelde hem gelijk wat er was gebeurd; het effect was enorm, alsof ik hem tegen de muur aangooide''.

Blijkbaar nam Pitt dit erg serieus, aangezien hij meteen op Harvey Weinstein afging. Zo gaat Paltrow verder: ''Toen Brad terug kwam zei hij me wat hij tegen Harvey had gezegd: ''Als je haar nog een keer op die manier benadert, maak ik je af''. Ik vond het werkelijk geweldig. Brad gebruikte zijn macht en status om mij te beschermen, toen ik dat nog niet kon. Hij is echt de beste en ik hou nog steeds van hem vanwege deze actie''.


Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht

nieuwslaatste nieuws

meest populair