Reeds verschenen 'Show Dogs' flink onder vuur en wordt aangepast

Reeds verschenen 'Show Dogs' flink onder vuur en wordt aangepast

De film draait al, maar wordt snel aangepast.

Waar acteurs en andere celebs nooit meer aan de bak komen als ze eenmaal beticht zijn van onzedelijke acties, groot of klein, moeten ze met films ook oppassen. De familiefilm Show Dogs wordt na flink wat commentaar aangepast, aangezien er een opgepaste grap in de komedie voorkomt.

Volgens The Hollywood Reporter zijn er meerdere onthutsende scènes in de film te zien, zo vond ook de National Center on Sexual Exploitation. In de film is er een scène waarin Max ongepast wordt gegrepen. Een andere hond zegt vervolgens dat hij kalm moet blijven en naar "een rustig plaatsje" moet gaan. De grap keert vervolgens meerdere keren terug, en even later accepteert Max dat iedereen zich aan hem vergrijpt.

Uiteraard is dit humoristisch bedoeld, maar het wordt de makers verweten dat dit overeenkomt met de aanpak van kindmisbruikers als zij zich aan kinderen misgrijpen. Het is een vorm van manipulatie. Global Road reageerde snel en zal de film aanpassen. Er werden ook excuses aangeboden.

In de States draait Raja Gosnells Show Dogs sinds afgelopen weekend en haalde $6,0 miljoen op. In Nederland verschijnt de komedie met onder meer Will Arnett op 11 juli.



NieuwsFilm

meest populair