Algemeen

Reeds verschenen 'Show Dogs' flink onder vuur en wordt aangepast

De film draait al, maar wordt snel aangepast.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:28 in Algemeen
Waar acteurs en andere celebs nooit meer aan de bak komen als ze eenmaal beticht zijn van onzedelijke acties, groot of klein, moeten ze met films ook oppassen. De familiefilm Show Dogs wordt na flink wat commentaar aangepast, aangezien er een opgepaste grap in de komedie voorkomt.

Volgens The Hollywood Reporter zijn er meerdere onthutsende scènes in de film te zien, zo vond ook de National Center on Sexual Exploitation. In de film is er een scène waarin Max ongepast wordt gegrepen. Een andere hond zegt vervolgens dat hij kalm moet blijven en naar "een rustig plaatsje" moet gaan. De grap keert vervolgens meerdere keren terug, en even later accepteert Max dat iedereen zich aan hem vergrijpt.

Uiteraard is dit humoristisch bedoeld, maar het wordt de makers verweten dat dit overeenkomt met de aanpak van kindmisbruikers als zij zich aan kinderen misgrijpen. Het is een vorm van manipulatie. Global Road reageerde snel en zal de film aanpassen. Er werden ook excuses aangeboden.

In de States draait Raja Gosnells Show Dogs sinds afgelopen weekend en haalde $6,0 miljoen op. In Nederland verschijnt de komedie met onder meer Will Arnett op 11 juli.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

dit gaat om honden wat hebben kinderen hiermee te maken. Private parts zijn altijd gevoelig bij Honden en mannen.

Jodorowsky420

Avatar

Had er net over gehoord op de Double Toasted podcast. Heb me helemaal kapotgelachen.

https://soundcloud.com/kcoolman/show-dogs-double-toasted-audio-review

benjamin

Avatar

Het was dit of eens met je kind praten natuurlijk.

esteban

Avatar

Met die running gag is op zich niets mis. Maar wie steekt zoiets nu in godsnaam in een kinderfilm!?

Artificialis

Avatar

Global Road reageerde snel en zal de film aanpassen. Er werden ook excuses aangeboden.

Welkom in de ruggengraatloze westerse samenleving van de 21e eeuw.. Moeten er ook geen mensen worden ontslagen?

Chris23

Avatar

Je weet wel , dat bekende nederlandse gezegde "naar een rustig plaatsje gaan." (insert emoticon die met een hamer op zin eigen hoofd slaat (want die zijn met de "upgrade" van het forum verdwenen))

nieuwslaatste nieuws

meest populair