Gerucht: Billy Dee Williams terug voor 'Star Wars: Episode IX'

Gerucht: Billy Dee Williams terug voor 'Star Wars: Episode IX'

Lando dan toch te zien?

Het is iets waar fans al vaker om gevraagd hebben: een terugkeer van Billy Dee Williams als Lando Calrissian. Maar tot dusverre bleef die verschijning uit. Maar nu het personage in Solo: A Star Wars Story zo goed ontvangen wordt dat men schijnt te overwegen een spin-off voor hem te maken, is het wachten tot de oude Lando verschijnt.

Gespeculeerd wordt nu dat Lando te zien is in Star Wars: Episode IX. Tijdens de MegaCon Orlando was Williams, die ondertussen 81 is, te zien, en volgens sommigen ziet hij er beter uit dan de afgelopen tijd. Hij eet beter en traint nu driemaal per week. De vraag is natuurlijk waarom iemand op die leeftijd nog in een trainingsregime zit, waarbij eigenlijk de belangrijkste implicatie is dat hij wellicht ls Lando terugkeert.


Het nieuws lijkt op zichzelf niet veelzeggend. Maar nog voordat bleek dat Carrie Fisher en Mark Hamill zouden terugkeren, hoorden we iets over soortgelijke trainingsregimes. Kortom: wellicht wordt Williams in vorm gebracht, zodat hij terug kan keren.

Mocht dat zo zijn, is Williams wellicht de laatste van de oorspronkelijke acteurs - naast Anthony Daniels als C3-PO - die nog te zien is. Vanaf december 2019 draait de film van regisseur J.J. Abrams in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair