Algemeen

Angelina Jolie in prequel 'Peter Pan' én 'Alice in Wonderland'

Samen met David Oyelowo.

door Jim Pedd om 06:34 in Algemeen
Angelina Jolie en David Oyelowo hebben getekend voor de hoofdrollen in Come Away. Dat moet een fantasydrama worden dat dient als prequel op twee sprookjes: Peter Pan en Alice in Wonderland. De film wordt gemaakt met een scenario van nieuwkomer Marissa Kate Goodhill en dient als live-action regiedebuut voor Brenda Chapman.

In de wereld van Come Away zijn Peter en Alice broer en zus, alledaagse kinderen voordat ze allebei een reis naar de mysterieuze werelden Neverland en Wonderland maken. Jolie en Oyelowo spelen de ouders van de twee, die na de dood van hun derde kind totaal wanhopig raken. De overgebleven kids proberen hun ouders te redden van het noodlot.

De opnames van de film moeten in de herfst van start gaan en Come Away wordt volgens Deadline meer een geheel nieuw verhaal dan echt een traditionele prequel. Alleen op die manier kunnen de twee verhalen immers ook aan elkaar gekoppeld worden.

Wanneer de release plaatsvindt is nog niet bekend.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Neverland en Wonderland mash up? :o Nice!

Goku32

Avatar

Waarom weer een peter pan film. Alleen Hook is geweldig de rest is allemaal poep films. Maak een disney film die we nog niet hebben gezien. Inplaats van steeds de zelfde zoals jungel book peter pan en zo

Angelo1979

Avatar

F*ck no!
Weer twee films die naar de kl*ten geholpen worden.

Losstaand van elkaar, oké.
Maar geen mix.

GreenHornet

Avatar

Maak een Prequel van Hook met een jonge Robin Williams.

NieuwsFilm

meest populair