Gerucht: Slechterik 'Fast and Furious' spin-off 'Hobbs and Shaw' bekend!

Gerucht: Slechterik 'Fast and Furious' spin-off 'Hobbs and Shaw' bekend!

En The Rock krijgt vijf broers.

Volgend jaar zomer moet de Fast and Furious spin-off Hobbs and Shaw, de onofficiële titel, in de bioscoop te zien zijn. Binnen enkele maanden moeten de opnames starten en nu zouden er enkele details bekend zijn over de slechterik in de eerste franchise spin-off.

De film draait om de personages Luke Hobbs en Deckard Shaw van respectievelijk Dwayne Johnson en Jason Statham. In de film krijgen we een nieuwe slechterik en familieleden van Hobbs en Shaw te zien. Dit blijkt uit een castingcall die That Hashtag Show. onder ogen kreeg.

De film zou Hobbs en Shaw weer de krachten doen bundelen omdat ze gezamenlijk een nieuwe vijand kunnen tackelen. Deze slechterik zou de naam "Mr. Null" hebben. Er wordt gezocht naar een man van tussen de 49 en 59 jaar en deze wordt omschreven als een "Britse slechterik" en een "internationale terrorist die zich enkel in zwart kleed."

Ook wordt er gezocht naar de zus van Shaw, met de naam "Hattie". De actrice mag tussen de 28 en 39 jaar oud zijn en ze moet "zo'n beetje overeenkomen met Kate Winslet". In tegenstelling tot Shaws moeder Magdalene (Helen Mirren) en broer Owen (Luke Evans) is Hattie een goeierik, aangezien ze voor MI-6 werkt. Ook zouden we Hobbs complete familie te zien krijgen. Zo zou het personage van The Rock vijf broers hebben, met de namen Jonah, Cal, Tim, Matt en Alex. Met name Jonah zou een belangrijke rol krijgen.

Hobbs and Shaw staat gepland voor eind juli 2019 en wordt geregisseerd door Deadpool 2-regisseur David Leitch.



NieuwsFilm

meest populair