Nieuw begin voor de Transformers-franchise in trailer 'Bumblebee'

Nieuw begin voor de Transformers-franchise in trailer 'Bumblebee'

Niet grootschalig, maar klein en emotioneel.

Paramount Pictures heeft zojuist de eerste trailer van Bumblebee vrijgegeven! Die laat zien dat het personage van actrice Hailee Steinfeld, Charlie, een hele mooie kever vindt, maar dat het geen gewone auto blijkt te zijn. In plaats daarvan treft ze een Transformer aan, onze geliefde gele vriend.

Ondanks dat er in de trailer expliciet staat dat het een nieuw begin moet worden, zien we ook flink wat actie voorbijkomen. Regisseur Travis Knight brengt ons - zo lijkt het - wel overzichtelijke actie, waarmee de film zich wellicht al onderscheidt van de voorgaande producties onder Michael Bay.

Anders wordt het sowieso: Bumblebee speelt zich af in 1987 en dus voor alle Transformers-films. Charlie, die net achttien is, vindt de Volkswagen, repareert hem en bouwt zo een band met hem op. Maar gevochten wordt er ook: we zien heel kort een Decepticon (waarvan nog niet bekend is welke) voorbijkomen. Indrukwekkend is vooral het andere gevoel dat deze trailer geeft: niet episch, maar klein en emotioneel. Vanaf 20 december in de bioscoop.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair