Celebrity

Alec Baldwin denkt het presidentschap van Donald Trump te kunnen winnen

"Het zou de grappigste, meest opwindende en gekste campagne worden."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 07:28 in Celebrity
De 45ste president van de Verenigde Staten, Donald Trump, resideert sinds 2017 in het Witte Huis. Dat betekent dat de 71-jarige Amerikaan in 2020 eventueel mee kan doen met de nieuwe presidentsverkiezingen voor een tweede termijn. Voor de Republikein zou de Democratische Alec Baldwin een vermakelijke tegenstander zijn. Dat meldde de acteur zelf in een interview met radiopresentator Howard Stern. Ook is de acteur ervan overtuigd dat hij zou winnen.

"Als ik een gooi zou doen naar het presidentschap, dan zou ik winnen. Zonder twijfel," vertelde Baldwin, die een persiflage van Trump neerzet voor Saturday Night Live sinds 2006. "Het zou de grappigste, meest opwindende en gekste campagne worden." Stern stelde zelfs aan Baldwin voor om het tegen Trump te nemen als Trump.

In het verleden onthulde de 60-jarige Baldwin dat hij het waarschijnlijk goed zou doen als president. Zich verkiesbaar stellen lijkt hem ook wel wat, maar het zou niet praktisch zijn met zijn huidige levensstijl als quizpresentator en vader. Hij hoopt wel dat Trump, als die een tweede termijn ziet zitten, een geduchte tegenstander krijgt die minder kleurrijk is.

"Niemand weet wie er ten tonele zal verschijnen. Iemand die geweldig is, hoop ik. Ik heb het hier alleen maar over omdat ik het geweldig zou vinden om voor zo'n positie te gaan. Om dingen logisch te maken. Er zijn zoveel dingen die dit land nodig heeft die voor de hand liggend zijn."

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Eerlijk is eerlijk. Alec kan heel goed Trump nadoen :)

jimb

Avatar

That would be like.. The BEST that would happen.

We will see what happens.

Goku32

Avatar

Is ook niet zo moeilijk om van zo een clown te winnen

GreenHornet

Avatar

Trump gaat gewoon weer winnen

justmikemovies

Avatar

GreenHornet Trump gaat gewoon weer winnen

Zo dom zijn die republikeinen wel ja.

nieuwslaatste nieuws

meest populair