Millie Bobby Brown van Twitter weggepest

Voor iets wat niet eens waar is.

Het komt wel vaker voor dat bekendheden sociale mediaplatformen zoals Twitter verlaten vanwege vervelende berichten, maar nu is zelfs de jonge actrice Millie Bobby Brown, voornamelijk bekend als Eleven in de populaire serie Stranger Things, eraf gepest. De 14-jarige ster heeft haar Twitter account verwijderd nadat ze in de nodige anti-homoseksuele berichten voorkwam.

Zo waren er o.a. foto's van Brown, waar ze lachend opstond, maar dan stonden er vervelende en gemene anti-homoseksuele slogans bij om haar over te laten komen als een homofoob. Daar stond dan de hashtag bij #TakeDownMillieBobbyBrown. Dat terwijl ze juist vecht voor homorechten; zo droeg ze bijvoorbeeld ook een LGBTQ pin tijdens de 2017 MTV Awards. Brown is zelf faliekant tegen pesten en heeft derhalve een tijd geleden een tweede Twitter pagina aangemaakt, Milliestophate, die wel nog actief is. Hier probeert ze pesterijen mee te voorkomen en mensen te helpen die er het slachtoffer van zijn geweest.

Gelukkig kwamen wel ook veel fans op voor de actrice. Deze mensen zeiden dat het diep bedroevend was dat een 14-jarig meisje het slachtoffer is van internet-pesterijen en dat diegenen die haar aanvallen zich moeten schamen en eigenlijk gestraft zouden moeten worden.



NieuwsFilm

meest populair