Gepantserde haaien en gevaarlijke mannen op foto 'Aquaman'

Fantastisch beeld van de DC-film!

In Aquaman bestaat Atlantis uit zeven koninkrijken. Dat lezen we in Entertainment Weekly, dat een gave foto van de film heeft vrijgegeven. Op het beeld van de film van regisseur James Wan zien we een face-off tussen King Orm (Patrick Wilson) en King Nereus (Dolph Lundgren). Extra interessant zijn de grote witte haaien waar het leger van Atlantis op rijdt. Maar de tegenstander zit op grote zeepaarden.

Volgens Entertainment Weekly is het beeld dat we zien een oeroude locatie, genaamd The Council of the Kings. Orm en Nereus en hun legers ontmoeten elkaar daar, vlakbij de standbeelden van de oorspronkelijke koningen van de zeven koninkrijken. Rechts dus het leger van Atlantis, links dat van het koninkrijk Xebel dat door Nereus geleid wordt.

Overigens zien we in het centrum-midden van de foto King Orm op een groot, alligator-achtig wezen dat de Tylosaur genoemd wordt. Verder zit vlak achter hem Vulko (Willem Dafoe) op een grote zwarte hamerhaai. Dat er zeven koninkrijken zijn, laat meteen zien waar de film vermoedelijk om draait: het verenigen van de koninkrijken om te voorkomen dat de boel helemaal uit de klauwen loopt. Die taak is aan Aquaman (Jason Momoa), die helaas ontbreekt op het beeld. Klikken voor een vergroting!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair