Algemeen

Solofilm voor 'Optimus Prime' mogelijk op komst

Alles is mogelijk in het nieuwe Transformers-universum.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
In december gaat Bumblebee in première: de eerste spin-off en kleinschalige film in de Transformers-franchise. Mogelijk maakt die het pad vrij voor een spin-off rond Optimus Prime, de leider van de Autobots. Dat meldt een van de producenten van de film.

Lorenzo di Bonaventura onthulde dat er heel wat veranderingen zijn gemaakt aan Bumblebee, in de hoop dat de franchise - die ineens tegenvalt wat prestaties betreft - gered kan worden. Als die film slaagt, is dat het begin van andere spin-offs: "Ik zou het absoluut willen," aldus Di Bonaventura over een film rond Optimus. "Het zou een heel andere film worden dan eentje rond Bumblebee, maar net zo interessant en anders."

Het hangt er naturulijk wel vanaf hoe Bumblebee het zelf gaat doen. Wat de marketing betreft, zit het in elk geval wel snor. De eerste trailer werd positief ontvangen en maakte meteen duidelijk dat het om een heel andere film gaat dan we tot nu toe gewend zijn: minder schreeuwerig, emotioneler en kleinschaliger.

In december zullen we het weten, want dan gaat de film in première.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Gelukkig hij wordt 'anders' !!!

Decepticon

Avatar

Dus als Bumblebee slaagt, krijgen we alleen maar solo spin-off films ...........
Ik wil graag dat de nieuwe film slaagt, maar ik hou mijn hart vast zodra die Bonaventura weer zo'n uitspraak als dit doet.

Master Of Films

Avatar

+1 Decepticon.

LOL, een Optimus Prime film. In de laatste TF had OP nauwelijks een hoofdrol, wat voor een TF film totaal absurd is.

Artificialis

Avatar

Spin-offs van hoofdpersonages uit franchises vind ik een volstrekt overbodige exercitie. Ik heb het bij X-Men ook altijd jammer gevonden dat ze steeds solofilms van Wolverine zijn gaan maken, hét karakter dat in de hoofdreeks al het meest was uitgewerkt. Bumblebee? Optimus Prime? Wat dachten ze van een spin-off film van Mirage?

Wie? Nou precies..

justmikemovies

Avatar

[bold]Master Of films[/bold]
LOL, een Optimus Prime film. In de laatste TF had OP nauwelijks een hoofdrol, wat voor een TF film totaal absurd is.

Aan de andere kant was de laatste cartoon serie (Robots in disguise) ook voornamelijk gericht op Bumblebee en zal de volgende serie (Cyberverse) deze trend voortzetten.

Gigan72

Avatar

@Mof
In seizoen 3 van de G1 serie is prime ook maar te zien in 3 afleveringen te zien.
Dus TF zonder prime is niet nieuw

Master Of Films

Avatar

Niet e.o.a. Gigan72 maar OP ging dood hé. Hot Rod aka Rodimus Prime werd de leider. Tegen het einde van het seizoen kwam hij terug, simpelweg omdat Hasbro dat foutje van de film wou gaan herstellen. Maar het zegt wel over de populariteit van een karakter.

Hoe dan ook wie oh wie stond op de poster van Transformers: The Last Knight. En werd OP "vergeten" in de overige marketing. Nope.

Anyway, wat ik beweerde is dus een sneer naar Bonaventura. Een man met loze woorden.

justmikemovies "Aan de andere kant was de laatste cartoon serie (Robots in disguise) ook voornamelijk gericht op Bumblebee en zal de volgende serie (Cyberverse) deze trend voortzetten."

Oh leuk, maar wist jij dat er Bumblebee live action gaat verschijnen. Ik had gehoord in december.

nieuwslaatste nieuws

meest populair