John Travolta's gangsterfilm 'Gotti' scoort 0% op Rotten Tomatoes.

John Travolta's gangsterfilm 'Gotti' scoort 0% op Rotten Tomatoes.

Een comeback voor Travolta lijkt voorlopig even van de baan...

De gangsterfilm Gotti, waarin John Travolta de hoofdrol speelt van de gelijknamige maffiabaas, heeft de bedenkelijke eer om een rating van 0% te scoren op critici-site Rotten Tomatoes. De 23 recensies die de site tot nu toe heeft weten te verzamelen zijn stuk voor stuk vernietigend, dus er wordt niet verwacht dat er veel procenten bij zullen komen.

Zoals eerder gezegd speelt Travolta in de film John Gotti, de voormalige baas van de misdadige Gambino-familie. John Gotti Jr., zoon van de maffiabaas, wilde de film al lange tijd maken, maar de producenten werden jarenlang tegengewerkt.

Kevin Connolly (Entourage) was uiteindelijk degene die de film regisseerde. Naast Travolta zien we in de film ook zijn echtgenote Kelly Preston, Stacy Keach en Pruitt Taylor Vince. De film moest eigenlijk al in december 2017 verschijnen, maar werd uitgesteld om een bioscooprelease te kunnen waarborgen.

Het is voorlopig de derde film met Travolta die 0% weet te scoren op Rotten Tomatoes; de twee andere titels zijn Look Who's Talking Too en Staying Alive.



NieuwsFilm

meest populair