IJzersterke trailer Sundance-drama 'Night Comes On'

Dat ziet er uit als een indrukwekkend regiedebuut!

Je weet het nooit zeker met een regiedebuut, maar het aankomende drama Night Comes On ziet er op basis van de trailer uitstekend uit. De film is afkomstig van Jordana Spiro, die hiervóór enkel als actrice aan het werk was. Haar film ging eerder dit jaar in première tijdens Sundance en ging daar zelfs met de NEXT Innovator Award aan de haal. Wat denken jullie ervan?


Night Comes On vertelt het verhaal van Angel, een jonge vrouw die op de avond van haar achttiende verjaardag wordt vrijgelaten uit de jeugdgevangenis. Achtervolgd door haar verleden, besluit ze samen met haar tienjarige zusje de dood van hun moeder te wreken. Dit zou hun toekomst wel eens goed in de war kunnen schoppen.

Dominique Fishback, bekend van de tv-serie The Deuce, speelt de rol van Angel. De rol van haar zusje Abby wordt ingevuld door Tatum Marilyn Hall en de rest van de cast bestaat uit Journee Brown, Cymbal Byrd en Max Casella.

Night Comes On, met een scenario dat Spiro schreef met Angelica Nwandu, was na de Sundance-première ook te zien in Rotterdam. De film zal vanaf 3 augustus in de de Noord-Amerikaanse bioscopen te zien zijn. Over een Nederlandse bioscooprelease is op dit moment niets bekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair