Algemeen

Binnenkort aankondiging 'Star Trek 4'

We zouden snel meer horen: tijdens de SDCC 2018?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:45 in Algemeen
Zachary Quinto, die sinds 2009 de rol van Spock speelt in de Star Trek-films, denkt dat er op korte termijn een aankondiging komt rond Star Trek 4. Die film werd al in 2016 aangekondigd, maar de tegenvallende box office van Star Trek Beyond deed het enthousiasme bij filmstudio Paramount bekoelen.

Maar de afgelopen tijd zit er weer beweging in en heeft Paramount S.J. Clarkson aangesteld als regisseur. Nu laat Quinto weten dat het een kwestie van weken is tot de eerste aankondigingen komen.

"Weet je, ik denk dat we de komende paar weken heel wat meer gaan horen," begon Quinto. "Er zit een vierde film aan te komen, die ze nu ontwikkelen. Er is een fantastische vrouw, genaamd S.J. Clarkson, voor aangetrokken en zij mag dat project ontwikkelen en regisseren. En dus geloof ik dat het geheel nu in het zakelijke, min of meer logistieke, proces verkeert."

Wie weet volgt een aankondiging tijdens het Star Trek-panel dat op de San Diego Comic-Con gehouden wordt. Mogelijk laat Paramount juist wat weten over de film van Quentin Tarantino, die volgens Quinto ook nog in ontwikkeling is. Ook die lijkt er te komen, al stelt Quinto dat de prioriteit van Paramount bij de vierde Trek ligt.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Bevond vind ik veruit de zwakste uit de rebootfilms.
Niveau van de eerste twee evenaren en ik vermaak me uitstekend!

benjamin

Avatar

Zou ik zeker geen bezwaar tegen hebben.

Sunspot

Avatar

Maak dan een keer gewoon een Next Generation film, niet eens voor bios per se.

Of Voyager, DS9, tv-films desnoods of zo.

Sunspot

Avatar

Beyond zoog, deel 2 was beste, met Khan, gewoon cool.

Deel 1 was oke.

Monojaxx

Avatar

Beyond was echt zwak vergeleken bij de eerste twee reboots. Hoop dat ze met deel 4 weer een knaller kunnen leveren. De Borg erin lijkt me ook super tof. Je kan er dan een beetje een duistere film van maken.

Sunspot

Avatar

^

Ja, maar de Borg waren er nog niet echt, ja in de serie Enterprise zag je een scout schip, maar dat is het.

Maar goed, zou kunnen en echt vet zijn.

First Contact is zo goed gedaan!

nieuwslaatste nieuws

meest populair