Binnenkort aankondiging 'Star Trek 4'

Binnenkort aankondiging 'Star Trek 4'

We zouden snel meer horen: tijdens de SDCC 2018?

Zachary Quinto, die sinds 2009 de rol van Spock speelt in de Star Trek-films, denkt dat er op korte termijn een aankondiging komt rond Star Trek 4. Die film werd al in 2016 aangekondigd, maar de tegenvallende box office van Star Trek Beyond deed het enthousiasme bij filmstudio Paramount bekoelen.

Maar de afgelopen tijd zit er weer beweging in en heeft Paramount S.J. Clarkson aangesteld als regisseur. Nu laat Quinto weten dat het een kwestie van weken is tot de eerste aankondigingen komen.

"Weet je, ik denk dat we de komende paar weken heel wat meer gaan horen," begon Quinto. "Er zit een vierde film aan te komen, die ze nu ontwikkelen. Er is een fantastische vrouw, genaamd S.J. Clarkson, voor aangetrokken en zij mag dat project ontwikkelen en regisseren. En dus geloof ik dat het geheel nu in het zakelijke, min of meer logistieke, proces verkeert."

Wie weet volgt een aankondiging tijdens het Star Trek-panel dat op de San Diego Comic-Con gehouden wordt. Mogelijk laat Paramount juist wat weten over de film van Quentin Tarantino, die volgens Quinto ook nog in ontwikkeling is. Ook die lijkt er te komen, al stelt Quinto dat de prioriteit van Paramount bij de vierde Trek ligt.

NieuwsFilm

meest populair