Algemeen

Nieuwe live-action 'TMNT'-film op komst

Maar het wordt een soft reboot.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:07 in Algemeen
Paramount heeft een schrijver ingehuurd voor een nieuwe live-action Teenage Mutant Ninja Turtles-film. De franchise leeft nog, in de vorm van live-action films die tot 2016 uitkwamen, een animatieserie op televisie, videogames en comics. Dat Paramount weer een nieuwe live-action film wil uitbrengen, zal dus niemand verbazen.

Scenarist Andrew Dodge is ingehuurd om de film te schrijven. Hij doet dat samen met producenten Michael Bay, Andrew Form en Brad Fuller, die ook achter de vorige twee live-action films zaten. Of Bay weer iets met de film gaat doen, in meer of mindere mate dan bij de voorgaande twee films, is niet zeker.

Het is verder nog onduidelijk of de nieuwe film een reboot wordt. Dat schijnt wel zo te zijn: het wordt geen direct vervolg naar het schijnt, maar een zachte reboot. Dat houdt in dat castleden en verhaallijnen van voorgaande delen niet meegenomen worden. Vreemd is dat niet: de vorige twee films werden prima ontvangen, maar zouden sterker kunnen zijn gewees.t

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

De vorige twee films werden prima ontvangen?

Overigens opvallende keuze om het opnieuw te laten doen door de mensen wiens eerdere aanpak een reboot nodig maakte om mee te beginnen.

Decepticon

Avatar

Ik kan me prima vermaken met die 2 door Bay geproduceerde TMNT films, dus van mij mogen ze nog wel eentje maken, ook al wordt het een zachte reboot.

Akke Moeka Hara

Avatar

Jammer had gehoopt op een crossover met He-man.

GreenHornet

Avatar

dit keer met pakken in plaats van CGI

Rutherford

Avatar

De jaren 90’ films, vooral The Secret of The Ooze, zijn zo heerlijk om naar te kijken. Go Ninja Go. Die Bay films heb ik gezien maar ben ik al vergeten, wat op zijn beurt weer veelzeggend is voor de kwaliteit van de film.

Goku32

Avatar

Ik vond de ouwe turtels life action movie.s wel Cool beiden waren vet. Helemaal omdat in die tijd de turtels heel populair waren. Ben wel benieuwd naar deze movie.

Frietgezicht

Avatar

De comics waren een stuk harder maar het zal vast weer vrolijk zijn met veel kleurtjes.
Zonde.
Ook hebben de Turtles een paar prima badguys maar verder dan een slecht uitgewerkte Schredder en een keertje Bebop Rocksteady and Krang komen ze niet.

Zit veel potentie in maar vraag mij af een hele goed Turtles film die overal 4 sterren of hoger krijgt wel een enorm publiek trekt.

Ik was vroeger de grootste fan dus zie graag dat ze het blijven proberen.

Frietgezicht

Avatar

@ Goku, beide? Je vergeet deel 3 zeker? Was idd een matig filmpje(zeker voor kids)

Sunspot

Avatar

Waren echt kutfilms

Sunspot

Avatar

@Greenhornet

Irriteerde me zwaar aan alle CGI. Van mij mogen ze ook weer een pak dragen

Master Of Films

Avatar

Hopelijk wordt deze "reboot" niet gebaseerd of geïnspireerd op de nieuwe reboot animatie op SNickelodeon met de prachtige titel:
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Saraaaz

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

Goku32

Avatar

Hahahahahah frietgezicht back in time. Deel 3 inderdaad wel vet ja

Bintzak

Avatar

De laatste film eindelijk Krang, Bebop en Rockstedy. Wil die echt wel in de nieuwe film zien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair