Algemeen

Scoot McNairy gecast in Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'

De getalenteerde karakteracteur zal een belangrijke rol spelen in de film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 14:29 in Algemeen
Scoot McNairy (Argo, Monsters) is de nieuwste naam die toegevoegd is aan de almaar groeiende cast van Quentin Tarantino's film Once Upon a Time in Hollywood voor Sony Pictures. McNairy zal de rol spelen van een cowboy genaamd Business Bob Hilbert, een personage in een western-serie die banden heeft met verschillende personages in de film, die zich afspeelt in het Los Angeles van 1969.

McNairy zal in de film te zien zijn naast namen als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt), Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen en Tim Roth

De getalenteerde McNairy was afgelopen tijd te zien in series als Godless en Halt and Catch Fire en is momenteel bezig met de opnames van het derde seizoen van True Detective. De pre-productie van Once Upon a Time in Hollywood momenteel volop in gang en het resultaat zal in augustus 2019 onze bioscopen bereiken.

Wat vinden jullie ervan dat Scoot McNairy te zien zal zijn in Tarantino's nieuwste?

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

Tarantino maakt altijd wat in mensen los. Zijn casting is zo anders van de mainstream cineasten en hij kan iedereen krijgen die hij wil. Vandaar dat ik deze ook wel weer graag ga zien. Kom maar op met die flick!

Saraaaz

Avatar

Kijk alleen op deze site >>>

nieuwslaatste nieuws

meest populair