Algemeen

Spin-off 'Friday the 13th' op komst?

Rond Creighton Duke...

door Jim Pedd om 08:41 in Algemeen
Het personage Creighton Duke, dat gespeeld wordt door Steven Williams en debuteerde in Jason Goes To Hell: The Final Friday, krijgt mogelijk een spin-off. Duke is een premiejager die Jason Voorhees goed kent en van plan is de moordenaar voor altijd te doden. Nu blijkt dat schrijver en regisseur Adam Marcus een spin-off rond Duke wil maken.

"Ik heb een film, die compleet op Creighton Duke geïnspireerd is. Ik heb daar momenteel gesprekken over met Steven Williams, en meen het serieus: ik wil hem maken. Het is iets dat ik al jaren wil maken. Voor mij is dat het personage waar ik echt om gaf, de man waar ik helemaal weg van was," aldus Marcus.

The Final Friday was een toevoeging aan de franchise die fans verdeelde. Het voegde nieuwe elementen toe aan de mythologie; zo bleek dat Jason een soort parasiet was die van lichaam tot lichaam kon springen. Tegelijk zat de klassieke Jason niet of nauwelijks in de film. Zouden jullie een film rond Duke willen zien?

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

De film waar we al jaren op wachten. Ik hoor de kassa’s al rinkelen.

Robbepost

Avatar

Zouden jullie een film rond Duke willen zien?

Nee dank je.

Khalidmocro

Avatar

@robbepost, ik eerlijk gezegd niet.

Ereptile

Avatar

Saturday the 14th?

Spider-fan

Avatar

Een spin-off rond een figuur uit één van de minst gewaardeerde Friday the 13th films? Lijkt me één van de oninteressantse ideeën om met de serie te doen. Ik vond het jammer dat de remake het niet goed genoeg deed schijnbaar om met een vervolg erop te komen, want ik vond de remake erg leuk.

Robbepost

Avatar

@khalidmocro

Jij eerlijk gezegd ook niet bedoel je?

Gigan72

Avatar

@ ereptile
Die film bestaat al.

Sunspot

Avatar

Freddy VS Jason was echt cool.

Kom maar met spin-off en dan later meer 'versus' Smiley face

NieuwsFilm

meest populair