Vampieren, zombies en clowns in vermakelijke trailer 'Blood Fest'

Vampieren, zombies en clowns in vermakelijke trailer 'Blood Fest'

Dit doet behoorlijk denken aan The Cabin in the Woods.

Hieronder vind je de trailer van Blood Fest, een nieuwe horrorkomedie die behoorlijk doet denken aan The Cabin in the Woods uit 2012. Net zoals die geweldige film lijkt Blood Fest zich bewust van de principes en cliché's binnen het horrorgenre. Dit zou zomaar eens erg vermakelijk kunnen worden, denken jullie ook niet?


Blood Fest volgt een drietal horrorliefhebbers dat naar een griezelfestival gaat. Ze gaan ervan uit dat het niet meer zal zijn dan een onschuldig evenement rondom hun favoriete horrorfilms, maar op Blood Fest blijken hun vreselijkste nachtmerries tot leven te komen en moeten de vrienden vechten voor hun leven.

De cast bestaat uit Robbie Kay (Hannibal Rising), Seychelle Gabriel (The Spirit), Jacob Batalon (Avengers: Infinity War), Tate Donovan (Manchester by the Sea) en er is sprake van een cameo van de toekomstige Shazam!-ster Zachary Levi.

Blood Fest, een film van regisseur Owen Egerton, draait vanaf 31 augustus in de States. Een Nederlandse bioscooprelease lijkt er niet in te zitten, dus even wachten tot de film via een andere weg beschikbaar is.

NieuwsFilm

meest populair