Algemeen

John Krasinski terug voor horror-sequel 'A Quiet Place 2'!

Het kan door Krasinski's drukke schema echter nog even duren voordat het vervolg in de bioscopen draait.

door Zilko Tarici om 12:06 in Algemeen
Het gaat al een tijdje niet goed met Paramount, dus de filmstudio was dan ook extra blij toen John Krasinski's horror-drama A Quiet Place eerder dit jaar een enorme hit bleek. De film, waarin Krasinski ook de hoofdrol speelt naast zijn echtgenote Emily Blunt, gaat over een gezin dat in volledige stilte moet leven om uit de klauwen te blijven van geluidsgevoelige buitenaardse wezens. De film had een budget van slechts 17 miljoen dollar, maar wist wereldwijd flink de kas te spekken met een opbrengst van 328 miljoen dollar.

Na dit succes werd er al snel gesproken over een vervolg, maar gezien Krasinski's drukke schema (hij is momenteel bezig met de opnames van Amazon-serie Jack Ryan), hoorden we er de laatste tijd nog maar weinig over. Producent Andrew Form sprak echter afgelopen week met Collider en liet weten dat Paramount alleen overgaat tot de opnames van A Quiet Place 2 wanneer Krasinski er klaar voor is:

"O, Krasinski komt zeker terug. We hebben geluk met deze film, want vaak wordt er direct een releasedatum voor een vervolg vastgelegd bij enige vorm van succes. We mogen nu gelukkig onze tijd nemen. De eerste gesprekken worden momenteel gevoerd en we proberen nu uit te vogelen waar we heen kunnen gaan met het verhaal en welke rollen er voor de betrokkenen zijn weggelegd. De eerste film en het maken ervan is behoorlijk speciaal voor ons, dus we doen er alles aan om eerst een verhaal te verzinnen dat sequel-waardig is, hoe lang dat ook duurt."

Vinden jullie het verstandig dat er een vervolg komt op A Quiet Place? Wat zouden de makers in een tweede film kunnen laten zien?

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik hoef geen vervolg, maar ik ben wel benieuwd wat het verhaal gaat brengen. Er zal wat origineels aan toegevoegd moeten worden, want als het een herhaling van deel 1 is, is de film gedoemd te falen.
Ik ben iig bij dat ze wachten tot Krasinksi beschikbaar is.

Paramount is erachter dat ze goede films moeten produceren en niet kunnen teren op een populair IP.
Ze keken bij Paramount alleen maar naar de cijfers van Transformers en nergens anders naar. Ze luisterden niet naar de kritiek op Bay en hoe hij de Transformers films maakte.
Dat was Paramount met The Last Knight wel in 1x duidelijk, bracht minder op dan de eerste Transformers film.

Je moet diversiteit in je filmaanbod hebben en je moet goede (originele) films maken.

Frietgezicht

Avatar

Deel 1 is sterk maar een vervolg op zich niet nodig.

Maar in deel 1 hadden we een familie die van elkaar houden. Maybe interessant om een groepje te zien wat minder met elkaar heeft (groepje criminelen ofzo) in zo'n wereld waar je stil moet zijn.

benjamin

Avatar

Nog niet gezien, maar ik ben sowieso altijd twijfelachtig als zo'n sequel toevallig wordt aangekondigd nadat deel één het zo goed doet (zie ook Get Out geruchten) - dat vraag ik me af of ze wel die door hebben wat Decepticon daar aanhaalt.

Of Mortal Engines überhaupt een sequel zal krijgen, weten we niet, maar hier is alvast een nieuwe featurette:

Chris23

Avatar

Als ze dan toch een deel 2 gaan maken mogen ze van mij 1 seconde na deel 1 beginnen.
Je zou deel 2 kunnen laten verschillen met deel 1 zoals Alien en Aliens verschilden. (1 kleine setting, 2 globale setting oid. Iig 2 verschillende stijlen, maar allebei goed gedaan.)

Master Of Films

Avatar

Ik vind een vervolg helemaal niet nodig.

ThomasOMalley

Avatar

Deel 1 had reteveel potentieel en hoewel ik me goed heb vermaakt is het jammer dat het vol onzinnigheden zat.

benjamin

Avatar

Als ik toch off-topic ga beginnen, kan ik net zo goed ermee doordoen:

Pennywise2017

Avatar

ik vind een vervolg onnodig. Het eerste deel was ijzersterk en origineel en het is juist interessant dat de opkomst van deze monsters een mysterie blijft

nieuwslaatste nieuws

meest populair