John Krasinski terug voor horror-sequel 'A Quiet Place 2'!

Het kan door Krasinski's drukke schema echter nog even duren voordat het vervolg in de bioscopen draait.

Zilko Tarici 1 juli 2018 10:06 in Algemeen
Het gaat al een tijdje niet goed met Paramount, dus de filmstudio was dan ook extra blij toen John Krasinski's horror-drama A Quiet Place eerder dit jaar een enorme hit bleek. De film, waarin Krasinski ook de hoofdrol speelt naast zijn echtgenote Emily Blunt, gaat over een gezin dat in volledige stilte moet leven om uit de klauwen te blijven van geluidsgevoelige buitenaardse wezens. De film had een budget van slechts 17 miljoen dollar, maar wist wereldwijd flink de kas te spekken met een opbrengst van 328 miljoen dollar.

Na dit succes werd er al snel gesproken over een vervolg, maar gezien Krasinski's drukke schema (hij is momenteel bezig met de opnames van Amazon-serie Jack Ryan), hoorden we er de laatste tijd nog maar weinig over. Producent Andrew Form sprak echter afgelopen week met Collider en liet weten dat Paramount alleen overgaat tot de opnames van A Quiet Place 2 wanneer Krasinski er klaar voor is:

"O, Krasinski komt zeker terug. We hebben geluk met deze film, want vaak wordt er direct een releasedatum voor een vervolg vastgelegd bij enige vorm van succes. We mogen nu gelukkig onze tijd nemen. De eerste gesprekken worden momenteel gevoerd en we proberen nu uit te vogelen waar we heen kunnen gaan met het verhaal en welke rollen er voor de betrokkenen zijn weggelegd. De eerste film en het maken ervan is behoorlijk speciaal voor ons, dus we doen er alles aan om eerst een verhaal te verzinnen dat sequel-waardig is, hoe lang dat ook duurt."

Vinden jullie het verstandig dat er een vervolg komt op A Quiet Place? Wat zouden de makers in een tweede film kunnen laten zien?

NieuwsFilm