Cast 'Star Trek'-reboots misschien terug voor Tarantino-film

Cast 'Star Trek'-reboots misschien terug voor Tarantino-film

Het lijkt er in elk geval wel op.

Het lijkt erop dat de cast van de rebootfilms in de Star Trek-franchise, die in 2009 debuteerden, ook in de geplande film van regisseur Quentin Tarantino zullen voorkomen. Dat vertelt acteur Zachary Quinto tijdens de Happy Sad Confused podcast.

Tijdens de podcast werd Quinto gevraagd of hijzelf, Chris Pine en ook Zoe Saldana zouden terugkeren in de film van Tarantino. "Ik neem aan dat het met ons wordt gemaakt," begon de acteur die er niet helemaal zeker van was.

"Ik bedoel, zo wordt het wel gepresenteerd. Maar ik weet het niet. Kijk, tot er deals gesloten zijn, contracten getekend en agenda's vrijgemaakt, is niets in steen gebeiteld. Dus alles is mogelijk. Voor zover ik weet, had Quentin een idee en wordt dat nu gevormd en opgebouwd, terwijl hij zijn Manson-film maakt. Daarna zouden we misschien de film met hem kunnen maken, wat behoorlijk opwindend en cool is."

Voorlopig kunnen we uitkijken naar Star Trek 4, dat geregisseerd wordt door S.J. Clarkson - de eerste vrouw die een film in de franchise mag regisseren.



NieuwsFilm

meest populair