Vanessa Kirby vermoedelijk in 'Hobbs and Shaw'

Vanessa Kirby vermoedelijk in 'Hobbs and Shaw'

Ze zou de zus van Deckard Shaw spelen in de F&F spin-off.

Nu ze klaar is als Princess Margaret in Netflix-serie The Crown, zoekt actrice Vanessa Kirby nieuwe projecten. Eentje die ze gevonden heeft, lijkt de Fast and Furious spin-off Hobbs and Shaw te worden.

De Britse actrice is volgens Variety in een laatste fase van onderhandelingen om een hoofdrol te spelen. Zij zou zich dan bij Dwayne Johnson en Jason Statham te voegen, waarbij het duo terugkeert als agent Luke Hobbs en crimineel Deckard Shaw. Naar verluidt zou Kirby een MI-5 agente spelen, en de zus van Shaw.

Er zijn nog nauwelijks details over het plot van de film van regisseur David Leitch, maar naar het schijnt moet het duo Hobbs en Shaw - dat het in de films tot nu toe tegen elkaar opnam - noodgedwongen samenwerken. Dat zou voor een amusante film moeten zorgen.

Het is verder een manier voor studio Universal Pictures om Hobbs eindelijk een standalone-film te gunnen; daar is jaren naar gezocht en met de chemie tussen Statham en Johnson leek er eindelijk goud. De spin-off staat gepland voor release eind juli 2019.



NieuwsFilm

meest populair