Jeremy Renner wellicht in 'Spawn'

Jeremy Renner wellicht in 'Spawn'

Hij zou de menselijke hoofdpersoon spelen.

Het lijkt erop dat Jeremy Renner zich bij de cast van Spawn zal voegen. That Hashtag Show meldt dat Renner in gesprekken is om zich bij de cast te voegen. Helemaal zeker is het nog niet, er zou nog geen deal gesloten zijn. Mocht die er komen, dan speelt Renner de menselijke hoofdpersoon: Twitch Williams.

De titelheld wordt gespeeld door Jamie Foxx, die al vijf jaar achter de rol van Spawn aan zit en eerder dit jaar eindelijk tekende. De film wordt verder geregisseerd door Todd McFarlane, die zijn project erg duister noemt en stelt dat het geheel een beetje qua sfeer zal lijken op Jaws en vooral ook de manier waarop er met de hoofdpersoon omgegaan wordt.

De focus in het scenario zou dan ook liggen op Twitch, en niet op Spawn. Dat kan nog voor een interessante film zorgen, waarbij het titelpersonage net als de haai in Jaws slechts sporadisch te zien is. Spawn is niemand minder dan Al Simmons, die een deal met de duivel sluit om terug te keren naar de Aarde. Daar moet hij het gedwongen opnemen tegen het goede.



NieuwsFilm

meest populair