Vreselijke trailer 'UFO' met 'X-Files'-ster Gillian Anderson

Vreselijke trailer 'UFO' met 'X-Files'-ster Gillian Anderson

Deze slaat de bioscoop gelukkig over.

Sony heeft een trailer online gezet van UFO, een nieuwe sciencefictionfilm die de bioscoop gelukkig overslaat. De film gaat over ufo's die worden gespot op vliegvelden en een slimme jongen (Alex Sharp) die geobsedeerd raakt door het berekenen van een wiskundige vergelijking die ermee te maken zou kunnen hebben. Ook Gillian Anderson speelt een hoofdrol, maar UFO is niet bepaald X-Files-niveau. Wat vinden jullie?


Derek (Sharp) is een briljante student die geobsedeerd is door de ufo's die hij vroeger heeft gezien. Hij denkt dan ook dat recente, mysterieuze verschijningen op verschillende vliegvelden in de Verenigde Staten eveneens ufo's zijn. Met behulp van zijn vriendin Natalie (Ella Purnell) en zijn wiskundedocent, mevrouw Hendricks (Anderson), probeert Derek het mysterie op te lossen. Dit terwijl de FBI, onder leiding van Franklin Ahls (David Strathairn), hen op de hielen zit.

UFO werd geschreven en geregisseerd door Ryan Eslinger, bekend van films als Madness and Genius, When a Man Falls in the Forest en Daniel and Abraham.

NieuwsFilm

meest populair