Algemeen

Jeremy Renner speelt hoofdrol in comicfilm 'Spawn'!

Een heel nieuw soort actiefilm, is de bedoeling...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:38 in Algemeen
Er was al het gerucht dat Jeremy Renner zich bij de cast van Spawn zou voegen. De acteur heeft nu ook echt getekend, laat Deadline vandaag weten. Hij zal de hoofdrol gaan spelen, van Twitch Williams - een politieagent die de hoofdpersoon zal zijn in deze film van debuterend regisseur Todd McFarlane.

Renner is naast Jamie Foxx te zien, die de titelrol van Spawn speelt. Spawn is eigenlijk niemand minder dan Al Simmons, een lid van een black ops team van de CIA. Hij wordt tweemaal verraden. Eerst door zijn partners, waardoor hij om het leven komt en zijn lichaam verbrand wordt. En daarna in de hel, waar hij probeert terug te keren naar de mensenwereld en dat mag, maar alleen als krijger voor de hel. Samen met Twitch probeert hij uiteindelijk de wereld te beschermen tegen alle soorten kwaad.

Waar normaliter een film als deze eerst over de oorsprong van Spawn zou gaan, wordt dat anders. Dit wordt geen oorsprongsverhaal; in plaats daarvan worden we midden in de actie gedumpt en zijn Spawn en Twitch al een tijdje bezig.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mofo83

Avatar

Hopen dat het budget wat opgekrikt kan worden door het tekenen van Foxx en Renner. Met de oorspronkelijke 15 miljoen kan je bar weinig maken vandaag de dag.

ThomasOMalley

Avatar

Todd McFarlane heeft tot op heden nog geen feature film geregisseerd, het budget is laag en helaas is het geen origin story.
Maar goed, het blijft Spawn en we krijgen een verdiende R-rating. Ben toch wel een heel klein beetje benieuwd naar deze productie.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vond die film uit '97 erg leuk !
Vooral Spwan's computergestuurde cape van een vierkante kilometer !

Guido96

Avatar

Deze superhelden film wil ik misschien dan wel zien. Geen genozel, klappen uitdelen en gaan.

nieuwslaatste nieuws

meest populair