Jeremy Renner speelt hoofdrol in comicfilm 'Spawn'!

Jeremy Renner speelt hoofdrol in comicfilm 'Spawn'!

Een heel nieuw soort actiefilm, is de bedoeling...

Er was al het gerucht dat Jeremy Renner zich bij de cast van Spawn zou voegen. De acteur heeft nu ook echt getekend, laat Deadline vandaag weten. Hij zal de hoofdrol gaan spelen, van Twitch Williams - een politieagent die de hoofdpersoon zal zijn in deze film van debuterend regisseur Todd McFarlane.

Renner is naast Jamie Foxx te zien, die de titelrol van Spawn speelt. Spawn is eigenlijk niemand minder dan Al Simmons, een lid van een black ops team van de CIA. Hij wordt tweemaal verraden. Eerst door zijn partners, waardoor hij om het leven komt en zijn lichaam verbrand wordt. En daarna in de hel, waar hij probeert terug te keren naar de mensenwereld en dat mag, maar alleen als krijger voor de hel. Samen met Twitch probeert hij uiteindelijk de wereld te beschermen tegen alle soorten kwaad.

Waar normaliter een film als deze eerst over de oorsprong van Spawn zou gaan, wordt dat anders. Dit wordt geen oorsprongsverhaal; in plaats daarvan worden we midden in de actie gedumpt en zijn Spawn en Twitch al een tijdje bezig.



NieuwsFilm

meest populair