Algemeen

'Star Trek 4' begin 2020 in de bioscoop?

De opnames schijnen begin volgend jaar te beginnen.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
We hadden al zo'n vermoeden gezien het toenemende aantal verhalen rond Star Trek 4, maar nu begint het erop te lijken dat de opnames begin volgend jaar al van start gaan. That Hashtag Show stelt dat regisseur S.J. Clarkson ergens begin 2019 van start mag met haar live-action film in de franchise.

Mocht dat kloppen, dan zou de film vermoedelijk in de lente van 2020 al in de bioscopen kunnen draaien. Dat is pakweg vier jaar na het verschijnen van Star Trek Beyond. Het is opmerkelijk genoeg ook precies die film die een dubbelrol speelt in dit verhaal. De kwaliteit van de film gaf Paramount Pictures genoeg vertrouwen om een vierde film te bestellen, maar de box office viel zodanig tegen dat men toch begon te twijfelen.

Maar gezien de populariteit van live-action serie Star Trek: Discovery, lijkt het erop dat men toch maar overstag is gegaan. Clarkson werd onlangs ingehuurd voor de film en naar het schijnt voert ze nu gesprekken met Danai Gurira om een van de twee schurken te spelen.

In de film zien we Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto) en de rest van de Enterprise een ontmoeting krijgen met de pa van James T. Kirk, die qwederom gespeeld wordt door Chris Hemsworth.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Tarentino startrek of niet ?

NieuwsFilm

meest populair