Video

Eerste trailer zombiefilm 'Patient Zero'

Matt Smith moet op zoek naar een geneesmiddel voor een bizar virus.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:45 in Video
Er is een opvallende trailer vrijgegeven voor de film Patient Zero van de Duitse filmmaker Stefan Ruzowitzky. De film draait om een wereldwijde pandemie, waarbij een virus ervoor zorgt dat mensen veranderen in keiharde moordenaars. Nadat hij gebeten wordt, realiseert Morgan (Matt Smith) zich dat hij geen symptomen krijgt en met de geïnfecteerden kan communiceren. Daarop is het aan hem om de overlevenden te helpen Patient Zero en een geneesmiddel te vinden.


Naast Matt Smith spelen ook Natalie Dormer, Stanley Tucci, John Bradley en Clive Standen rollen in de film. Deze kent overigens een enigszins opmerkelijke geschiedenis, want de rechten op het script waren erg gewild en zorgden zelfs voor een heuse biedingsoorlog tussen meerdere studio's. maar uiteindelijk lijkt het erop dat Patient Zero lang niet overal in de bioscopen uitkomen; de thriller zou hier alleen op blu-ray en dvd uitkomen.

Wanneer precies is helaas nog niet bekend. In de Verenigde Staten is de film vanaf 14 augustus te streamen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Is deze ook niet een hele tijd uitgesteld geweest? In ieder geval krijg ik niet de indruk dat we met een topper te maken hebben en de trailer overtuigt wat dat betreft ook niet al te stevig.

Sunspot

Avatar

Nice, goeie acteurs in ieder geval, ga dit zeker kijken, mijn ding dit :).

Prince John

Avatar

@ Benji
Zoiets kreeg ik ook mee; volgens mij krijgt deze film ook geen bioscooprelease

nieuwslaatste nieuws

meest populair