Events & Festivals

Magische nieuwe trailer 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

In november in de bioscoop.

door Jim Pedd om 22:48 in Events & Festivals
Meer van het panel van Warner Bros., dat duidelijk dominant is op de SDCC dit jaar. Niet alleen bracht de studio superheldenfilms met zich mee, ook is er het langverwachte Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Deze tweede spin-off van de Harry Potter-franchise is ook geregisseerd door David Yates en zet het verhaal over de strijd tussen schurk Grindelwald (Johnny Depp) en Dumbledore (Jude Law) helemaal op.

In deze film zien we dat Grindelwald ontsnapt uit de gevangenis. Hij heeft in de tussentijd meer volgelingen dan ooit weten te verzamelen voor zijn kwaadaardige plan om tovenaars te verheffen boven alle niet magische wezens. En er is maar één man die hem kan stoppen: Albus Dumbledore. Maar die is nog niet klaar voor een confrontatie met zijn voormalige liefde en roept de hulp van oud-leerling Newt Scamander (Eddie Redmayne) in, die Grindelwald al eens eerder wist te verslaan. Vandaag de tweede trailer, die je hieronder kan bekijken!


The Crimes of Grindelwald speelt zich deels in Europa af, en toont meer van de magische toverwereld van schrijfster en bedenkster J.K. Rowling. Het is de tweede film van een geplande reeks van vijf en als geheel moeten de vijf films uiteindelijk toewerken naar het epische toverduel tussen Dumbledore en Grindelwald. Een duel waar in de Potter-reeks al naar gerefereerd werd, maar waar we nooit beelden van zagen.

Vanaf 15 november in de bioscoop!

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Leuke trailer, maar ik ben er niet helemaal weg van. Dat laatste shot met Nicholas Flamel vind ik wel een leuke easter egg. Ik kan Jude Law alleen niet als Dumbledore zien....

benjamin

Avatar

Wat een fake beestjes zo rond 1:27. Verder ziet dit er allemaal wel best in orde uit.

Chris23

Avatar

Valt tegen.

Beau

Avatar

Het shot wat mij het meest hypte en het verklaart meteen ook waarom Dumbledore het niet zelf tegen Grindelwald opneemt: Dumb zijn diepste verlangen, is samenzijn met Grindelwald, daarom dat hij zichzelf naast Grindelwald ziet in de Mirror of Erised.

horizon

Avatar

Die katachtige beestjes zagen er pastic uit maar voor de rest wel heel erg goed.

Daanminator

Avatar

Damn, hier heb ik zin in.

sephiroth1986

Avatar

Voel me echt een zuurpruim, maar geen enkele trailer die hier gepost werd vind ik goed. Allemaal overschreeuwerig met overmatig CGI gebruik. Jammer!

Moviewheels

Avatar

Leuk en het brengt toch echt wel weer de sfeer van Harry terug

NieuwsFilm

meest populair