Tienermeisjes in horror-pretpark in 'Hell Fest' trailer

Tienermeisjes in horror-pretpark in 'Hell Fest' trailer

Van de makers van The Walking Dead.

CBS Films en Lionsgate Movies hebben de eerste trailer online gezet voor de horror-/slasherfilm Hell Fest die zich geheel afspeelt in het gelijknamige pretpark. Uiteraard zijn tieners, en in dit geval vooral meisjes, de slachtoffers van een volhardende moordenaar, uiteraard met masker.

Hell Fest speelt zich af gedurende één nacht tijdens Halloween in een pretpark genaamd 'Hell Fest'. Natalie en haar beste vriendin Brooke zijn samen met hun vriend Taylor op de bewuste plaats in een park. Het idee is dat mensen hier heen gaan om bang gemaakt te worden. Maar er is een gemaskerde moordenaar die misbruik maakt van de anonimiteit van de vele gemaskerde personages en hen de hele nacht terroriseert.


Met een script van Seth M. Sherwood (Leatherface) en Blair Butler (Polaroid) en rollen van Amy Forsyth, Reign Edwards, Bex Taylor-Klaus, Christian James, Roby Attal, Matt Mercurio en zelfs Tony Todd moet Hell Fest op 18 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnen.

Hieronder ook de poster voor de film van regisseur Gregory Plotkin, bekend van Paranormal Activity: The Ghost Dimension - de tot op heden zesde en laatste film in die reeks. Al zin in dit avondje slashen?!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair