Michael Myers op Comic Con-poster 'Halloween'

Morgen vermoedelijk een nieuwe trailer.

De verwachting is dat er deze week een nieuwe poster wordt vrijgegeven voor Halloween. Voordat het zover is, krijgen we alvast een poster voor de film van regisseur David Gordon Green, aan wie de eer was om deze op Twitter te zetten. Het beeld is gemaakt door Bill Sienkiewicz en door mensen aanwezig op de SDCC op te halen.

Centraal op het beeld staat uiteraard Michael Myers, die in deze nieuwe film in de gevangenis zit. Halloween is in essentie vooral gewoon een vervolg op de originele film uit 1978 en negeert alle andere delen in de franchise. Ditmaal dus een reset, die uiteindelijk zal moeten leiden tot de productie van heel veel vervolgen.

Bekijk de afbeelding
Als Halloween begint, zit Michael in de bak. Laurie Strode, wederom gespeeld door Jamie Lee Curtis, is er klaar voor, mocht hij ooit uitbreken. Precies dat gebeurt in deze film, maar Laurie komt er al snel achter dat zij niet de enige is die voorbereidingen heeft getroffen. Michael is namelijk vastbesloten om af te maken waar hij al die jaren eerder al probeerde: het doden van Laurie.

Vanaf 19 oktober in de bioscoop.

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.



NieuwsFilm

meest populair