Video

Thanos' knip heeft soort van impact op trailer 'The Darkest Minds'

Een niet officiële cross-over tussen de X-Men en Avengers-films?

door Bram de Groot om 22:30 in Video
20th Century Fox heeft een nieuwe trailer onthuld voor de sciencefiction-superkrachtenthriller The Darkest Minds van regisseur Jennifer Yuh Nelson, bekend van de Kung Fu Panda-animatiefilms. De film lijkt goed te hebben gekeken naar de X-Men films en lijkt zelfs te zijn geïnfecteerd door Thanos uit Avengers: Infinity War.

Het personage van actrice Amandla Stenberg, bekend uit onder meer Everything, Everything en The Hunger Games, gaat namelijk als een soort van stof op in de lucht. Klaarblijkelijk heeft de knip van Thanos in de Avengers-film ook gevolgen voor personages in films... Andere rollen zijn voor onder meer Mandy Moore en Gwendoline Christie en de Nederlandse verschijningsdatum staat vast op 2 augustus.


In The Darkest Minds, gebaseerd op het gelijknamige jongvolwassenen-boek van Alexandra Bracken, blijkt dat een virus de levens van bijna alle Noord-Amerikaanse kinderen en tieners heeft geëist. Degenen die het hebben overleefd blijken niet helemaal meer zichzelf. Ze hebben namelijk uiteenlopende superkrachten gekregen. De overige bevolking schrikt zich rot en ziet hen als een bedreiging. De overheid besluit de gemuteerde jongeren in kampen te plaatsen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Wat een logische titel heeft dit artikel!

d3c3pticon0608

Avatar

Wauw....

Ik begrijp jullie Avengers / Thanos hitsigheid echt niet..
Wordt op deze manier wel heel lastig om deze "filmsite" nog serieus te nemen...

Goov25

Avatar

@ Robbepost, wat dacht je van deze zin:

De wijze waarop het personage van actrice Amandla Stenberg, bekend uit onder Everything, Everything en The Hunger Games, gaat namelijk als een soort stof op in de lucht.

Robbepost

Avatar

^ daarvan denk ik:

Pfffffffffff Jezus pfffffffff

SplashySleet20

Avatar

Ik zou het eerder een film noemen van stranger things want al die kinderen zijn net als eleven. Dus eerder 30 jaar de toekomst in van stranger things

akketa

Avatar

Wauw...
Clickbait is hoog hier. Zal wel door de zomer komen.
"Nieuwe trailer 'The Darkest Minds'" was voldoende geweest.

esteban

Avatar

Wat een uiterst onnozele en extreem geforceerde clickbait-titel. Komaan FT.

NieuwsFilm

meest populair