Thanos' knip heeft soort van impact op trailer 'The Darkest Minds'

Thanos' knip heeft soort van impact op trailer 'The Darkest Minds'

Een niet officiële cross-over tussen de X-Men en Avengers-films?

20th Century Fox heeft een nieuwe trailer onthuld voor de sciencefiction-superkrachtenthriller The Darkest Minds van regisseur Jennifer Yuh Nelson, bekend van de Kung Fu Panda-animatiefilms. De film lijkt goed te hebben gekeken naar de X-Men films en lijkt zelfs te zijn geïnfecteerd door Thanos uit Avengers: Infinity War.

Het personage van actrice Amandla Stenberg, bekend uit onder meer Everything, Everything en The Hunger Games, gaat namelijk als een soort van stof op in de lucht. Klaarblijkelijk heeft de knip van Thanos in de Avengers-film ook gevolgen voor personages in films... Andere rollen zijn voor onder meer Mandy Moore en Gwendoline Christie en de Nederlandse verschijningsdatum staat vast op 2 augustus.


In The Darkest Minds, gebaseerd op het gelijknamige jongvolwassenen-boek van Alexandra Bracken, blijkt dat een virus de levens van bijna alle Noord-Amerikaanse kinderen en tieners heeft geëist. Degenen die het hebben overleefd blijken niet helemaal meer zichzelf. Ze hebben namelijk uiteenlopende superkrachten gekregen. De overige bevolking schrikt zich rot en ziet hen als een bedreiging. De overheid besluit de gemuteerde jongeren in kampen te plaatsen.

NieuwsFilm

meest populair