Events & Festivals

Nieuwe poster 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

De bende is weer bij elkaar!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 14:40 in Events & Festivals
Warner Bros. gaat een topdag beleven tijdens zijn panel op de Comic-Con. En wij natuurlijk ook, want dat betekent dat er heel wat trailers vrijgegeven gaan worden. Eén daarvan is voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, de tweede spin-off van de Potter-films. Voordat we die trailer krijgen, is er nog een nieuwe poster vrijgegeven. Die kan je hieronder zien.


In Fantastic Beasts 2 vraagt Professor Dumbledore (Jude Law) zijn oud-leerling Newt Scamander (Eddie Redmayne) om hulp. Dat komt omdat de kwaadaardige tovenaar Grindelwald (Johnny Depp) ontsnapt is en bondgenoten rekruteert om een oorlog en beginnen waarbij tovenaars en tovenaressen van 'puur' bloed uiteindelijk de wereld moeten overheersen.

De film van regisseur David Yates is de tweede van een reeks van vijf geplande films over Grindelwald. De bedoeling is dat het geheel culmineert met een film die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, als het in de Potter-boeken legendarische duel tussen Dumbledore en Grindelwald uitgevochten wordt. Vanaf 17 november in de bioscoop.

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

Ik vind het een mooie poster, lijkt goed te passen bij de stijl van de film als zijn die rondjes met de personages erin niet altijd even netjes afgewerkt. Maar wat ik nog steeds niet snap is waarom die dreuzel bakker terugkeert...

ThomasOMalley

Avatar

Ik zie eigenlijk niet veel homoseksualiteit terug in de poster. Kunnen ze Grindelwald geen roze snor geven ofzo?

Ereptile

Avatar

Best mooie poster moet ik zeggen. Doet me wel denken aan de achterkant van een trading card.

benjamin

Avatar

Inderdaad nog wel een mooie poster.

Artificialis

Avatar

Prince John "Maar wat ik nog steeds niet snap is waarom die dreuzel bakker terugkeert..."

Het personage leent zich goed voor comic relief. Omdat hij niet in de magische wereld is opgegroeid is vormt hij net als Harry Potter het perspectief van het publiek. Ik ben blij dat ze hem laten terugkeren.

Prince John

Avatar

@ Arti
Ja, dat begrijp ik, maar toch vind ik het geen goede keuze. Misschien pakt het opnieuw goed uit, ik vond het namelijk een leuk, komisch en geslaagd personage in het eerste deel, maar om hem nog eens hetzelfde trucje uit te laten voeren hoeft van mij niet. In mijn ogen heeft hij zijn rol vervuld; het is niet voor niets dat ze hem op het einde terug naar zijn gewone bestaan brengen, maar nu ze achter de gevaarlijkste tovenaar aangaan hebben ze die dikke, onhandige bakker weer nodig... Zie er niet echt het punt van in, buiten voor opnieuw voor wat grapjes zorgen maar volgens mij wordt dit deel juist heel wat duisterder.

nieuwslaatste nieuws

meest populair