Nieuwe poster 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

Nieuwe poster 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'

De bende is weer bij elkaar!

Warner Bros. gaat een topdag beleven tijdens zijn panel op de Comic-Con. En wij natuurlijk ook, want dat betekent dat er heel wat trailers vrijgegeven gaan worden. Eén daarvan is voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, de tweede spin-off van de Potter-films. Voordat we die trailer krijgen, is er nog een nieuwe poster vrijgegeven. Die kan je hieronder zien.

Bekijk de afbeelding
In Fantastic Beasts 2 vraagt Professor Dumbledore (Jude Law) zijn oud-leerling Newt Scamander (Eddie Redmayne) om hulp. Dat komt omdat de kwaadaardige tovenaar Grindelwald (Johnny Depp) ontsnapt is en bondgenoten rekruteert om een oorlog en beginnen waarbij tovenaars en tovenaressen van 'puur' bloed uiteindelijk de wereld moeten overheersen.

De film van regisseur David Yates is de tweede van een reeks van vijf geplande films over Grindelwald. De bedoeling is dat het geheel culmineert met een film die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, als het in de Potter-boeken legendarische duel tussen Dumbledore en Grindelwald uitgevochten wordt. Vanaf 17 november in de bioscoop.

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.



NieuwsFilm

meest populair