Crossover 'Spider-Man' en 'Venom' gewoon mogelijk

En eindelijk meer over de rol van Riz Ahmed in Venom!

Sony Pictures had een heel panel op de Comic-Con gewijd aan Venom. Niet alleen was er een trailer, ook een hele reeks onthullingen. Helaas hebben we die trailer niet gekregen, maar wel de onthullingen. Zo weten we nu dat Riz Ahmed het personage Riot speelt! Ook interessant: wellicht dat Tom Hollands Spider-Man in de toekomst een cross-over maakt.

Maar eerst Riot. In de comics is Carlton Drake de baas van de Life Foundation. Dat is een organisatie die experimenten doet met de symbioot en probeert daar meer van te maken. Zoiets gaat nu dus ook gebeuren.



Verder blijkt een cross-over tussen Venom en Spider-Man toch mogelijk. Wellicht dat Tom Holland in de toekomst dus het Spider-Verse van Sony Pictures binnen slingert.


Venom is dus geen onderdeel van het MCU, maar een crossover met Spider-Man zou zomaar kunnen. Dat kan door de unieke positie die het personage heeft. De rechten op alles gelieerd aan Spidey zijn in handen van Sony, maar Marvel heeft Spider-Man in licentie. Tegelijk mag Sony alles doen met het personage, dus vermoedelijk ook die crossover maken.

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.

NieuwsFilm

meest populair