Events & Festivals

Nog meer Spider-Men in 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Miles Morales krijgt gezelschap van heel veel spider-versies.

door Jim Pedd om 15:53 in Events & Festivals
Spider-Man: Into the Spider-Verse belooft een opvallend project te worden. Er zijn nu drie nieuwe Spider-Men toegevoegd aan de cast. Daarmee is het totaal gegroeid tot zes, waarmee het nog druk wordt in de film van regisseurs Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman.

Tijdens het Comic-Con panel onthulde Sony dat Kimiko Glenn gecast is als Peni Parker. Verder is John Mulaney aan de cast toegevoegd als Spider-Ham en is nu bevestigd dat Nicolas Cage de rol van Spider-Man Noir inspreekt.

Laatstgenoemde is een van de vele Spider-men die geïntroduceerd wordt in het multiversum. In dit universum is Spider-man Noir een versie van Peter Parker die opgroeit tijdens de Great Depression. Hij is een onderzoeksjournalist die zijn superkrachten van een spin gekregen heeft, maar rondslingert met een geweer.

Overigens blijft Miles Morales, ingesproken door Shameik Moore de ster van de film. Hij krijgt gezelschap van Peter Parker (Jake Johnson) en Spider-Gwen (Hailee Steinfeld). Vanaf 14 december in de bioscoop.


Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair