Events & Festivals

Eerste blik op live-action 'Kim Possible'

De tienerspion komt naar... het kleine scherm.

door Jim Pedd om 07:56 in Events & Festivals
Een van de dingen die je vast niet op je lijstje had staan voor zaken waar je naar uitkeek tijdens de San Diego Comic-Con 2018, is de onthulling van de live-action versie van Kim Possible. Toch hebben we daar nu een plaatje van.

Disney Channel is druk bezig met de productie van een live-action film over het personage. Die wordt gebaseerd op de animatieserie van tussen 2002 en 2007, waarin een ogenschijnlijk normaal tienermeisje gevolgd wordt, dat in werkelijkheid geheim agent blijkt te zijn. Zij bestrijdt de misdaad, terwijl ze ondertussen probeert om te gaan met de problemen die komen kijken bij het leven van een tiener.

Het plot van de live-action film is nog niet bekend. In elk geval is er een foto van Sadie Stanley in het kostuum van Kim Possible. Dat beeld kan je hieronder zien. Het wordt een Disney-film die niet in de bioscopen verschijnt.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ik behoor niet echt (meer) tot de doelgroep, maar ik ben wel lichtelijk nieuwsgierig naar hoe ze de characters in live-action gaan omzetten.

GreenHornet

Avatar

Zo te zien is Disney toch voor veilig gegaan.
Een nog jongere versie van Kim te casten of dat zo’n goed idee is.

Master Of Films

Avatar

Net zoals Ereptile behoor ook niet tot de doelgroep, maar ben ook wel nieuwsgierig. Kim Possible moet mij denken aan als een Mission Impossible: Teen version.

Deze Sadie Stanley lijkt idd een goeie live action transformatie te zijn. DisneyChannel Original Movies zijn echter niet hoogstaand, maar rekening met de doelgroep is dat wel begrijpelijk.

aspers

Avatar

En waarom zie ik haar navel niet op de foto? Hallo... dat was dé reden waarom ik naar Kim Possible keek!

chefry1983

Avatar

@aspers

Een blote buik kan tegenwoordig niet meer. Het is te aanstootgevend in het tere Hollywood

ps: mooie vrouw hoor op die foto

Prince John

Avatar

@ Aspers
Dat lijkt er meer op

NieuwsFilm

meest populair