'Green Lantern Corps' vindt franchise opnieuw uit

'Green Lantern Corps' vindt franchise opnieuw uit

Een totale re-imagining.

Geoff Johns is momenteel druk bezig met een aantal van zijn passieprojecten. Om zich daar meer op te kunnen richten, stapte hij onlangs nog op als de Chief Brand Office van DC Films. Nu werkt hij onder meer aan Green Lantern Corps, waar hij naar het schijnt al veel langer mee aan de slag wilde.

Tijdens de Comic-Con sprak Johns kort met IGN over de film. Hij laat weten dat Green Lantern Corps de franchise helemaal opnieuw vorm moet geven. "Het wordt een complete re-imagining, net zoals ik in de comics deed met Green Lantern Rebirth," begon Johns. "Hopelijk kan ik een scenario maken waar Warner Bros. blij mee is, en DC ook, zodat ze het gaan maken. Het gaat de mythologie echt vieren en op een heel nieuwe manier uitvinden. Maar als je mijn Green Lantern-comics gelezen hebt, dan zal je begrijpen dat het deels daarmee in lijn zal liggen."

Het gerucht gaat momenteel dat de film zich op John Stewart en Hal Jordan vormt. Helemaal zeker is dat overigens niet. Zekerheid laat voorlopig nog wel even op zich wachten, vermoedelijk tot er eindelijk een cast gevonden is.

Lees hier al ons aan de SDCC2018 gerelateerde nieuws.



NieuwsFilm

meest populair