Setfoto's Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood' tonen o.a. Al Pacino

Setfoto's Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood' tonen o.a. Al Pacino

We zien ook wat van de setting van de film: de jaren zestig.

De site Joblo heeft wat setfoto's weten te bemachtigen van wat een indrukwekkend project aan het worden is. De beelden die ze kregen zijn van Quentin Tarantino's volgende film, Once Upon a Time in Hollywood genaamd, en tonen vooral de sets. Die laten zien dat de Hollywood Blvd ditmaal de uitstraling van de jaren zestig kreeg.

De beelden, die we vanwege auteursrechten niet zomaar kunnen plaatsen, zijn te vinden op de site van Joblo, en geven vooral een indruk van de setting. Het is vooral duidelijk dat Tarantino zijn film echt duidelijk in de jaren zestig situeert, want zo zijn er bijvoorbeeld reclames voor oude Kodak-camera's te zien en borden bij bioscopen met oude titels.

Bekijk de foto's op de site van Joblo.

Ook wist de fanpagina Quentin Tarantino Fan Club op Twitter beelden vanaf de set te plaatsen. Die tonen onder meer hoofdrolspelers Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Al Pacino. DiCaprio speelt ene Rick Dalton, een voormalig tv-ster van een Westernserie, die maar met moeite relevant weet te blijven in Hollywood. Pitt is zijn stuntdouble, Cliff Booth, en een trouwe vriend. Maar Rick woont naast een beroemde buur: Sharon Tate (Margot Robbie), die vermoord zal worden door de Manson Family.

Tweet verwijderd

Vanaf 26 juli 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair