Opnames 'Star Trek 4' begin 2019 van start

Opnames 'Star Trek 4' begin 2019 van start

Althans, dat denkt Simon Pegg.

De box office prestaties van Star Trek Beyond zorgden ervoor dat Paramount Pictures zich de tijd nam wat Star Trek 4 betreft. Dat lijkt nu zo'n beetje klaar, want volgens Simon Pegg, scenarioschrijver en acteur in de franchise, staat men op het punt met de opnames van de vierde film te beginnen.

Althans, volgens Pegg zal de film begin volgend jaar opgenomen worden. "Ja, ik zit in de volgende Star Trek," begon Pegg tijdens een interview met talkshowhost Larry King. "Zo lang ze de Kelvin Cast willen gebruiken, de soort van rebootversie van de Shatner-era, zit ik erin als Scotty. Ik heb laatst de nieuwe regisseur, S.J. Clarkson, de eerste vrouwelijke regisseur van een Star Trek-film ontmoet, en dat is heel opwindend, want ze zit vol ideeën en enthousiasme. Ik kan niet wachten om met haar te mogen samenwerken."

Volgens Pegg worden er op dit moment de eerste voorbereidingen getroffen. "Voor zover ik weet, zitten we op dit moment in een soft prep. Ik denk dat volgend jaar ergens de productie begint, waarschijnlijk en hopelijk begin van het jaar." Pegg gaf verder nog geen details over het verhaal, al hebben we er een paar.

Chris Hemsworth keert bijvoorbeeld terug als George Kirk, de man die zijn leven in Star Trek (2009) opofferde, zodat zijn gezin veilig uit de klauwen van Nero kon ontsnappen. Daarmee krijgt Chris Pines versie van Captain Kirk de kans om "het pad te kruisen met een man die hij nooit kon ontmoeten, maar wiens nalatenschap hem sinds de dag dat hij geboren is nazit: zijn vader. "



NieuwsFilm

meest populair