Meer van de symbiote in knalharde trailer 'Venom'

Meer van de symbiote in knalharde trailer 'Venom'

Eindelijk meer nieuwe beelden!

Er hangt voor Sony Pictures heel veel af van Venom. De film met Tom Hardy in de titelrol dient als startschot voor een gedeeld filmuniversum, zonder Spider-Man erin. Kortom: als deze film flopt, dan wordt het niks met dat universum. Na een gekke eerste trailer waarin het titelmonster niet tegenkwam, repareerde Sony de schade met een tweede trailer. Nu is er een derde, die nog meer van het gruwelijke beest laat zien. Mooi, want de marketing mag wel wat harder gaan lopen voor de film die al op 4 oktober in de bioscopen draait.

Interessant aan de trailer, is dat deze niet alleen meer laat zien van het verhaal, maar ook van de visuele effecten en de actie. Zo zien we dus heel wat van de symbiot, en van de grote schurk van de film. Ook maakt de trailer duidelijk dat er meer dan één symbiot in de film zit, en zien we vermoedelijk een eerste beeld van slechterik Riot.


Venom draait om journalist Eddie Brock (Hardy), die verwikkeld raakt in een schandaal. Hij probeert zijn carrière nieuw leven in te blazen door onderzoek te doen naar The Life Foundation, maar komt daar in contact met een buitenaardse symbiot. Dat biedt hem superkrachten, zolang de twee aan elkaar verbonden zijn. Bovenstaande trailer biedt meer informatie over het plot, waaronder over de schurken.

Rollen in de film van Ruben Fleischer zijn er ook nog voor Michelle Williams (Anne Weying), Riz Ahmed (Carlton Drake), Woody Harrelson en Scott Haze.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair