Tarantino's 'Star Trek' jaren van ons verwijderd

Tarantino's 'Star Trek' jaren van ons verwijderd

Het lijkt erop dat we nu nog niet enthousiast hoeven te worden.

Acteur Simon Pegg gelooft dat de Quentin Tarantino-versie van Star Trek nog een jaar of vijf, zes op zich laat wachten. Pegg denkt dat Tarantino voorlopig te druk is met Once Upon a Time in Hollywood en daarna pas aan een project rond Star Trek toe zal komen.

Tegelijk vertelde Pegg kort dat hij met S.J. Clarkson sprak over Star Trek 4. "Ik heb laatst gesproken met S.J. [Clarkson] en ze zich vol plannen en heeft de juiste instelling. Ze houdt van de franchise, maar wil zich er niet heel slaafs aan houden. Wat het verhaal betreft, weet ik wat vage hoofdlijnen, maar niets waar ik over kan praten," aldus Pegg.

"Maar Quentins idee is een heel ander verhaal. Hij kwam langs bij Bad Robot, hield zijn pitch en vervolgens is het tijdelijk op pauze gezet. Ik denk dat hij ons in gedachten had toen hij met het idee kwam. Dat hij van de nieuwe cast houdt. Maar hij is voorlopig zo druk bezig met Once Upon a Time in Hollywood, dat ik denk dat hij er de komende vijf of zes jaar niet aan toe zal komen en tegen die tijd zijn wij allemaal te oud."

Eerder al vertelde Pegg dat de opnames van Star Trek 4 vermoedelijk begin 2019 van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair