Eerste blik op Margot Robbie in 'Once Upon A Time in Hollywood'

Eerste blik op Margot Robbie in 'Once Upon A Time in Hollywood'

Robbie speelt Sharon Tate in Quentin Tarantino's nieuwste.

Hoewel we al hier en daar enkele beelden uit Once Upon A Time in Hollywood van Quentin Tarantino hebben kunnen zien, was Margot Robbie nog niet te zien.

Daar is nu verandering in gekomen! Je kunt hieronder een eerste blik werpen op het eerste beeld van Margot Robbie uit Once Upon A Time in Hollywood, waarin zij actrice Sharon Tate gaat spelen.

Toen aangekondigd werd dat de nieuwe film van Quentin Tarantino in 1969 zou gaan spelen in Hollywood, ging al snel het gerucht dat de film zou gaan draaien om de bloederige moorden van de cult rondom Charles Manson, waar actrice Sharon Tate één van de slachtoffers van was. Hoewel daarna duidelijk werd dat de film vooral om de personages van Leonardo DiCaprio en Brad Pitt zal gaan, een TV-ster en zijn stuntdubbel.

Maar dat sluit niet uit dat Sharon Tate een aanzienlijke rol in de film zal hebben. Leonardo DiCaprio's personage woont immers in het huis naast het hare, dat huis waarin zij, haar ongeboren kind en vier anderen gewelddadig om het leven werden gebracht. Of die gebeurtenis ook daadwerkelijk een rol gaat spelen in de film is nog niet bekend, maar hier is ondertussen de eerste blik op Margot Robbie als Sharon Tate in Once Upon A Time in Hollywood:

First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

A post shared by @ margotrobbie on



NieuwsFilm

meest populair