'Cowboy Ninja Viking' voorlopig van de baan

'Cowboy Ninja Viking' voorlopig van de baan

De productie van de film is tot nader order uitgesteld.

Een week geleden werd nog bekend gemaakt dat Priyanka Chopra, ster van Quantico en Bollywood, toegevoegd werd aan de cast van Cowboy Ninja Viking, als tegensteelster van Chris Pratt. De opnames zouden komende maand in Londen beginnen, zodat Cowboy Ninja Viking komend jaar in juni in de bios kon verschijnen.

Al die plannen zijn echter voorlopig van de baan. Universal heeft Cowboy Ninja Viking namelijk uit hun release-schema voor 2019 gehaald, en zal dus niet volgend jaar op het witte doek te zien zijn. De film is voor onbepaalde tijd uitgesteld, zo bevestigt de Hollywood Reporter. De studio zegt ondertussen nog dat de film in actieve ontwikkeling blijft en later weer in productie zal gaan, "wanneer dat weer in het productieschema past."

De film zou geen dure gok geweest zijn voor Universal. Volgens bronnen zou de film rond de 65 miljoen dollar gaan kosten en zou misschien het begin van een reeks moeten worden. Volgens diezelfde bronnen zou het script echter problemen kennen, en gingen er al sinds maart geruchten rond dat de productie zou worden afgelast dan wel uitgesteld.



NieuwsFilm

meest populair