Hoe Leia toch in 'Star Wars' terugkeert

Hoe Leia toch in 'Star Wars' terugkeert

Broer Todd Fisher vertelt.

De familie van actrice Carrie Fisher blijkt actief te hebben meegewerkt aan haar verschijning in Star Wars: Episode IX. Samen met regisseur J.J. Abrams keek broer Todd Fisher naar alle beelden die voor haar overlijden in 2016 gemaakt werden door, op zoek naar een mooie en passende manier om afscheid te nemen van Leia en Carrie in de laatste film in de Skywalker-saga.

"Mijn zus en Princess Leia zijn een en hetzelfde ding. En het idee van het verhaal te laten eindigen, zonder dat zij daar deel van uitmaakt, vond ik erg eng," aldus Todd tegenover ET Canada. "Het is geweldig dat het op deze manier wordt afgerond en dankzij J.J. Abrams wordt het ook echt magisch en belangrijk voor ons allemaal."

Abrams en de andere producenten hebben samen met Todd naar de beelden van Carrie gekeken en gezocht naar een manier om dat te integreren in Episode IX. Het gaat dan echt om beelden die niet gebruikt zijn. "Het was erg moeilijk, kan ik je wel vertellen. Ik moest veel van die oude films kijken en soms is het hartverscheurend om iemand van je familie te zien die je verlaten heeft."

Tegelijk vindt Fisher het gelukkig wel heel mooi dat er nu passend afscheid genomen kan worden van zijn zus. Vanaf 20 december 2019 in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair