Algemeen

Hoe Leia toch in 'Star Wars' terugkeert

Broer Todd Fisher vertelt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:38 in Algemeen
De familie van actrice Carrie Fisher blijkt actief te hebben meegewerkt aan haar verschijning in Star Wars: Episode IX. Samen met regisseur J.J. Abrams keek broer Todd Fisher naar alle beelden die voor haar overlijden in 2016 gemaakt werden door, op zoek naar een mooie en passende manier om afscheid te nemen van Leia en Carrie in de laatste film in de Skywalker-saga.

"Mijn zus en Princess Leia zijn een en hetzelfde ding. En het idee van het verhaal te laten eindigen, zonder dat zij daar deel van uitmaakt, vond ik erg eng," aldus Todd tegenover ET Canada. "Het is geweldig dat het op deze manier wordt afgerond en dankzij J.J. Abrams wordt het ook echt magisch en belangrijk voor ons allemaal."

Abrams en de andere producenten hebben samen met Todd naar de beelden van Carrie gekeken en gezocht naar een manier om dat te integreren in Episode IX. Het gaat dan echt om beelden die niet gebruikt zijn. "Het was erg moeilijk, kan ik je wel vertellen. Ik moest veel van die oude films kijken en soms is het hartverscheurend om iemand van je familie te zien die je verlaten heeft."

Tegelijk vindt Fisher het gelukkig wel heel mooi dat er nu passend afscheid genomen kan worden van zijn zus. Vanaf 20 december 2019 in de bioscoop!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Men zal het verhaal moeten aanpassen aan de beschikbare beelden want reshoots zijn niet mogelijk

McGraig

Avatar

Oh, en Ben Affleck blijft misschien toch Batman spelen :s

Robbepost

Avatar

Dus de beelden die voor episode 7 en 8 niet goed genoeg waren krijgen we in episode 9..........

Gigan72

Avatar

Ik vraag ne af hoe ze het gaan doen als ze moet praten in de film.

Doet iemand andets haar stem dan of heeft ze geen dialoog in de film en zien we haar alleen staan.

nieuwslaatste nieuws